robo
|
30.03.2015 21:19 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
|

|
virus.spam napsal(a): Take by to mohlo mít dobrý vliv na stabilitu a lepí přítlak k silnici ?...samozřejmě si uvědomuji,e se s tím pak nemůe jezdit někde v terénu,nebo vymetat díry na silnici. Určitě se stanou větí hrozbou i obrubníky a třeba retardéry,ale nemělo by to tedy dělat něco jako,e by při větím propruení docházelo k nárazům na dorazy náprav a pod ? Mně jde o tu stabilitu.Já mívám dost velký problém s podélnými kolejemi (od kamionů). Je to vdy jako bych např.píchnul a auto se zhoupne na jednu stranu a vybočí z přímého směru. Myslel jsem právě jestli se to kolébání za strany na stranu mohlo jakoby zpevnit tím e by auto nebylo tak vysoko nad zemí a těitě by vlastně bylo ní.A teď mne jetě napadá..bude to tedy tak,e by se elektronika nebude snait dorovnávat výku auta a podlaha bude ní ,ale korektor vlastně by byl stále stejně vysoko a bude tedy snímat výku nápravy a ta v podstatě by byla stále v původní výce take by hrozilo "pouze" monost náraru-krtání spodku např.mororu (krytů) o silnici ?
ale ved na H3+ je to klesnutie prednej casti uz normalna vlastnost, deje sa to nad 110km/h.
no ale to co pises, pokles ti na vyjazdene kolaje neporiesi. je to vymlateny podvozok, tunajsi odbornici asi budu vediet. |
| |
| |