Leovy
|
23.03.2015 09:29 -
Re: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
|
|

|
Po dlouhé době jsem opět zde, moje trable se vyřeili sami po rozpadu katalizátoru ( a to jsem se v několika i značkových servisech ptal, jestli nemůe být ucpaný kat - prej by se to poznalo na emisích- poznali ho.no) take katalizátor vyměněn za univerzál do 3litra a jezdilo to super.
Bohuel minulý týden mi to spadlo do nouzáku ( pouze do 2000 otáček) a v citroenu diagnostika tvrdí patný regulační ventil vysokého talku paliva.
A nyní se dostávám k jádru pudla: Myslíte, e je diagnostika natolik chytrá, e by poznala opravdu patný regulační ventil? Tlaky hlásí maximálně do 60 barů nebo Mpa nevím jednotky, kadopádně to vytlačí max 60. A proto se ptám jestli je na diagnostiku spolehnutí, protoe to e nevytlačí větí tlak můe být čerpadlem, regulačním ventilem a nebo tlakovým snímačem. Proto nevím jestli diagnostika pozná která z těchto tří věcí je patná.
pavelb napsal(a): Zdravím vechny mam problem s c5 hpi.Nemám tlak benzínu vyspkotlaké čerpadlo i regulátor tlaku jsou nové a kdy nastartuju tak hned chcípne.Prosím o radu děkuji
Proto si myslím pokud jsi vymněnil čerpadlo i regulátor, tak bych jetě vyměnil tlakový snímač.
Ale u mne nevím jestli u mne je to opravdu regulák. zajímalo by mne jaké chyby vám to psalo u patného čerpadla a patného regulačního ventilu a patného tlakového snímače
Díky |
| |
| |