Jarduk
|
21.02.2015 19:49 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
|

|
No nechci tvrdit, e Verva je patná vude, ale tahle váně byla. A za tim si stát budu.
V pátek ráno jsem při -2 startoval a chytlo to asi na 13. pokus. Baterka u chudák protestovala. Po práci jsem se konečně dostal domů, vzal VIF, zajel do Eurooilu, dotankoval nádr (30 litrů), přidal VIF na 70 litrů paliva a vyrazil. U snad po kilometru auto rapidně oilo (jak kdybych měl najednou tak 25% výkonu navíc) a chod se zklidnil (dříve to vcelku vibrovalo). Nechal jsem auto přes noc stát venku, ráno opět při -2 přiel, otočil klíčkem, stačilo brnknout a hned to chytlo...
koda, e jsem nemohl tenhle test udělat dřív. Protoe tohle je snad i na pozvání nějakých kontrolních orgánů. Teď u to asi bude zbytečný, naftu po týdnu mohli vyměnit za kvalitní.
Pro mě Benzina timhle definitivně skončila.
bluemotion napsal(a): Nechci ti brat iluze, ale urcite nemas auto line kvuli verve na kterou ja jezdim 80%, jinde tankuju jen kdyz nemam po ruce benzinu ktera ma jednoznacne nejlepsi palivo z ČR...nejprisnejsi normy, nejvic kontrol..a nebo zeby bylo auto zvykle na nejakou tu řepu a ten vif tomu prida par koni?  |
| |
| |