| | |
11.10.2010 17:49 -
Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
2358258
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
.link.
a tady seznam: .link.
http://www.novinky.cz/ekonomika/213755-na-internetu-se-objevil-seznam-cerpacich-stanic-ktere-neprosly-kontrolou-coi.html
a tady seznam: http://www.coi.cz/cs/spotrebitel/nevyhovujici-ph-cerpaci-stanice.html
:-((((
|
|
11.10.2010 18:13 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
2358261
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Tak nevím. Pumpa Vysoké Mýto - Votice, je na seznamu hříníků i na seznamu těch, které proly jako kvalitní... Co si o tom myslet? Pokud k tomu nebude konkrétní vysvětlení, pak je asi někde chyba...
Tak nevím. Pumpa Vysoké Mýto - Votice, je na seznamu hříníků i na seznamu těch, které proly jako kvalitní... Co si o tom myslet? Pokud k tomu nebude konkrétní vysvětlení, pak je asi někde chyba...
|
|
11.10.2010 18:23 -
|
2358262
|
|
najk
|
|
|
alud napsal(a): Tak nevím. Pumpa Vysoké Mýto - Votice, je na seznamu hříníků i na seznamu těch, které proly jako kvalitní... Co si o tom myslet? Pokud k tomu nebude konkrétní vysvětlení, pak je asi někde chyba...
přesně tak, těko toto komentovat, ale mohla tam být kontrola dva krát, smola je v tom, e zloděj můe i nadále být krytý úřadem, který si platíme z daní, navíc není napsáno, v čem poruení bylo. Vypadá to ale spíe na mení benzinky ...
přesně tak, těko toto komentovat, ale mohla tam být kontrola dva krát, smola je v tom, e zloděj můe i nadále být krytý úřadem, který si platíme z daní, navíc není napsáno, v čem poruení bylo. Vypadá to ale spíe na mení benzinky ... :-((((
|
|
11.10.2010 18:48 -
|
2358268
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Někde jinde ČOI aspoň dříve neadresně zveřejnila, čeho se kiksy týkají. Z velké větiny nafty a z toho z velké větiny posunutý bod vzplanutí, co prý za provozu pro motor není a tak důleitá vlastnost.
Take největí kodiči jsou ti organizovaní v EU s jejich řepkovým ílenstvím.
Někde jinde ČOI aspoň dříve neadresně zveřejnila, čeho se kiksy týkají. Z velké větiny nafty a z toho z velké větiny posunutý bod vzplanutí, co prý za provozu pro motor není a tak důleitá vlastnost.
Take největí kodiči jsou ti organizovaní v EU s jejich řepkovým ílenstvím.
|
|
11.10.2010 18:55 -
|
2358272
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
taky si myslim ze to buse spise problem u nafty...,naftovy motor totiz "spase" skoro cokolic so se nefte podoba (obrazne) je zde take vetsi moznost redeni nebo jineho deklasovani
u Benzinu uz je to horsi (kdyz pomineme ze deklaruji nizzsi oktanove cislo za vyssi) tam uz to moc redit nejde
taky si myslim ze to buse spise problem u nafty...,naftovy motor totiz "spase" skoro cokolic so se nefte podoba (obrazne) je zde take vetsi moznost redeni nebo jineho deklasovani
u Benzinu uz je to horsi (kdyz pomineme ze deklaruji nizzsi oktanove cislo za vyssi) tam uz to moc redit nejde
|
|
11.10.2010 19:07 -
|
2358276
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jo souhlasím, taky se mi to vyjádření zdálo divné. Jistě se bod vzplanutí nesleduje pro srandu králíkům. Ale nejsem ani náhodou odborník, tak asi chtěli říci, e úchylky nebyly pro běný provoz významné. Ostatně 10% řepky bod vzplanutí taky někam posune.
Jo souhlasím, taky se mi to vyjádření zdálo divné. Jistě se bod vzplanutí nesleduje pro srandu králíkům. Ale nejsem ani náhodou odborník, tak asi chtěli říci, e úchylky nebyly pro běný provoz významné. Ostatně 10% řepky bod vzplanutí taky někam posune.
|
|
11.10.2010 19:33 -
|
2358282
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
tak tady to máte .link. a pro jistotu jsem si to i vytisknul, kdyby se to "náhodou" ztratilo a myslím si podle ohlasů běných uivatelů na pumpy v okolí, e se to docela strefuje.
:-)))) tak tady to máte http://kverulant.org/pumpari.html a pro jistotu jsem si to i vytisknul, kdyby se to "náhodou" ztratilo :-o :-o :-o a myslím si podle ohlasů běných uivatelů na pumpy v okolí, e se to docela strefuje.
|
|
11.10.2010 19:35 -
|
2358283
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no vono je to i v uvodnim prispevku,myslim ten link
no vono je to i v uvodnim prispevku,myslim ten link :-))
|
|
11.10.2010 19:56 -
|
2358284
|
|
tief
|
|
|
to resite, jezdi to i na olej s makra ... a ted me najk odmazne
to resite, jezdi to i na olej s makra :-D ... a ted me najk odmazne :-D
|
|
11.10.2010 20:07 -
|
2358286
|
|
najk
|
|
|
tief napsal(a): to resite, jezdi to i na olej s makra ... a ted me najk odmazne
no admina bych si nedovolil smáznout, loajalita , no a jetě by mně vzal funkci mazače, na které tak hodně lpím (je to vůbec české slovo??) , a navíc si pite zde co chcete toto je NETECHNICKJÉ vlákno , a kdyby se omylem přelo k bodu G, tak se asi tak moc nestane
no admina bych si nedovolil smáznout, loajalita :-D , no a jetě by mně vzal funkci mazače, na které tak hodně lpím (je to vůbec české slovo??) , a navíc si pite zde co chcete toto je NETECHNICKJÉ vlákno , a kdyby se omylem přelo k bodu G, tak se asi tak moc nestane :-)))):-))))
|
|
11.10.2010 20:07 -
|
2358287
|
|
jumep
|
|
|
hlavne v tej V6 benzinovej to skusal
hlavne v tej V6 benzinovej to skusal :D
|
|
11.10.2010 20:21 -
|
2358290
|
|
jumep
|
|
|
aj striky si brusil ked si skusal fritak?
aj striky si brusil ked si skusal fritak? :)
|
|
11.10.2010 20:23 -
|
2358291
|
|
tief
|
|
|
jj a pak to jelo i na vyjete hranolky ( vcetne hranolek hehe )
jj a pak to jelo i na vyjete hranolky ( vcetne hranolek hehe )
|
|
11.10.2010 21:12 -
|
2358294
|
|
JirkaŘ
|
|
|
No partyjo, zkusím napsat k tématu... U nás v městě (tedy Havířov, jo ? ) je jedna vyhláená benzínka (jen tak mimochodem ze společnosti která na seznamu je taky...), kde měla spousta lidí problémy. Motory kuckaly, moc se jim táhnout "kočáry" nechtěly. Pokud jsem měl 6-ti hrnkovej benziňák tak ten to velijak "převejkal", ale nakonec jsem tam taky přestal brát. Ta koruna, koruna pade rozdílu mi za to nestála a na kvalitní benzín v tom mnoství jsem dojel dále, take bylo jasné u čeho jsem zůstal. (Jen tak mimochodem ty ostatní 4 benzínky co v městě jsou mají vechny stejnou cenu jak by se na ní domluvili kartelem... ale to jim asi nikdo nedokáe)
Protoe C5 je můj první "ropák" tak jsem nechtěl nechat nic náhodě a raději platit za kvalitní naftu... zatím jezdím ... a doufám e to tak vydrí. Z toho seznamu bych řekl e je poznat opravdu problém spíe u malých společností. Překvapuje mě ale to e se tam vyskytla Benzina... otázka je Co bylo problémem. Něco u článek nastínil, tak snad nic váného to nebylo. Vidím ale e např. SHELL a OMV tam nejsou, take snad tyhle velké splečnosti si hlídají kvalitu.
No partyjo, zkusím napsat k tématu... :-d U nás v městě (tedy Havířov, jo ? :-)) ) je jedna vyhláená benzínka (jen tak mimochodem ze společnosti která na seznamu je taky...), kde měla spousta lidí problémy. Motory kuckaly, moc se jim táhnout "kočáry" nechtěly. Pokud jsem měl 6-ti hrnkovej benziňák tak ten to velijak "převejkal", ale nakonec jsem tam taky přestal brát. Ta koruna, koruna pade rozdílu mi za to nestála a na kvalitní benzín v tom mnoství jsem dojel dále, take bylo jasné u čeho jsem zůstal. (Jen tak mimochodem ty ostatní 4 benzínky co v městě jsou mají vechny stejnou cenu jak by se na ní domluvili kartelem... ale to jim asi nikdo nedokáe)
Protoe C5 je můj první "ropák" tak jsem nechtěl nechat nic náhodě a raději platit za kvalitní naftu... zatím jezdím ... a doufám e to tak vydrí. :-d Z toho seznamu bych řekl e je poznat opravdu problém spíe u malých společností. Překvapuje mě ale to e se tam vyskytla Benzina... otázka je Co bylo problémem. Něco u článek nastínil, tak snad nic váného to nebylo. Vidím ale e např. SHELL a OMV tam nejsou, take snad tyhle velké splečnosti si hlídají kvalitu.
|
|
| |
|
|