bluemotion
|
17.02.2015 08:52 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
|

|
Nechci ti brat iluze, ale urcite nemas auto line kvuli verve na kterou ja jezdim 80%, jinde tankuju jen kdyz nemam po ruce benzinu ktera ma jednoznacne nejlepsi palivo z ČR...nejprisnejsi normy, nejvic kontrol..a nebo zeby bylo auto zvykle na nejakou tu řepu a ten vif tomu prida par koni? 
Jarduk napsal(a): Do C5 víceméně leju jakoukoliv naftu, ale vdycky jsem tam přidával VIF. Tentokrát jsem u sebe aditivum neměl, tak jsem zastavil u Benziny v Plzni u ZČU a koupil plnou nádr Verva nafty. No... Auto za studena nechce startovat a je líný jak prase (na estku v 90 na rovině dneska odmítalo zrychlovat...) . Kdy se to ohřeje, zdá se mi to u nějak stejný. Take timto zas končim s experimentama, projezdim trochu nádre a hned tam aspoň naleju vif a trochu jiný nafty, aby se to zas srovnalo.
A do Benziny u asi nikdy nepáchnu. Vdycky jen problémy. Kdy jsem jetě jezdil se starým Renaultem 19 D, s naftou od Benziny to taky jelo hůř. Do C5 jsem lil naftu i z ONO, Alberta a já nevim čeho veho, ale naprosto bez problémů. |
| |
| |