jruze
|
15.02.2015 18:38 -
Re: Nestartuje / C5 II 1.6 Hdi
|
|

|
Koprus napsal(a): Tak si říkám, jakým způsobem jim to tam ukazuje ty chyby na diagnostice, protoe jedna z chybových hláek snímače klepání je třeba P0334 a klikovky P0335. Co jsem se tak koukal, tak by to moná mohlo být i tím snímačem klikovky, kdy je zanesený, ale já na to fakt nejsem expert... Jinak pumpování a startování zároveň jsem taky odzkouel a servisáci tam stříkali ten startovací sprej hnedka u domu a to taky nepomoholo :/. Jak dál postupují nevím. Koukal jsem na co je ten senzor klepání... no moc jsi mě nepotěil jruze  , to je fakt blbost no... Doufám, e u to z kraje týdne budou mít opravené, jinak u budu celkem nas*aný...
No kolik to má na rozvodech? pokud se to nepotkalo tak to na odmaovák chytne - po informaci opravářů e je to snímač klepání bych si od nich nenechal ani umít auto(jak jsem psal) - pokud to nechytlo na odmaovák mohlo by to být potkané - pokud má motor tlaky ve válcích na odmaovák chtne bez ohledu co je elektronice(potřebuje jen tlak ve válcích) a protoe je diagnostika trochu pomalejí a udrím motor v chodu pár vteřin mám monost vyčíst x info abych se měl čeho chytit. |
| |
| |