jruze
|
08.02.2015 10:24 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
|

|
Liliseek napsal(a): Panáčci, jdu si opět pro radu, nikde jsem se toti nedočetla v čem můe být problém, někdo typuje spínačku, někdo kostru, někdo imob....
Chlap včera odjel C5 na noční, ve OK, ádná hláka ani nic. Dnes ráno mi volal, e nejde nastartovat, e zapne první polohu, chvilku počká a pak startuje, prej to nelo nastartovat, ale snahu to mělo, tak chtěl vypnout klíček, ale kdy ho vypl a vytáhl ven, zůstaly svítit vechny kontrolky, prý svítily i jako výstraný blinky, ale ve skutečnosti svítily jen kontrolky, ale ne e by blikaly blinkry... Musel odpojít baterku. Teď mi jetě oznamuje, e mezi polohou 0 a 1 mu ten pohyb klíčkem nekladl takový ten malinký odpor... Typuji spínačku, kde sehnat, objednat a jak vyměnit.
Díky 
IMO by to psalo na displeji,pokud rozsvítí kontrolky a potom startuje(točí normálně starter) mělo by to chytit. pokud není ádná hláka o chybě tak bych typnul čerpadlo v nádri. Je slyet po zapnutí klíčku do polohy rozsvícené kontrolky? Pokud to nehlásí chybu mělo by to být čerpadlo v nádri. (čerpadlo mám také).Jinak spínačky tu mám tuím dvě , ale kvůli ní by to nemělo být - můe to být víc věcí,ale ty by měli hodit hláku.Pokud není slyet čerpadlo mohlo by pomoct na něj zabouchat - odklopit zadní sedačku-otevřít deklík - zapnout klíček a poklepat na čerpadlo - větinou se povede ho roztočit (ale vyměnit se musí stejně - udělá to kdykoli znovu) |
| |
| |