jruze
|
29.01.2015 09:38 -
Re: Autoservis Citroen Patera Radotín
|
|

|
proton napsal(a): Ahoj vichni,
mám katastrofální zkuenosti se servisem CITROEN PATERA RADOTÍN, PRAHA 5!
Nechával jsem si tam měnit motor, který jsem si od nich nechal sehnat a doporučit. Oprava byla draí ne slibovali, celkem 40 000,-. Po 2000 km jsem k nim jel na záruční kontrolu a zase byla cena jiná na místě, ne slibovali, nikdy mi cenu nenapsali do mailu, vdy jen telefonovali. Potřetí to samé... (samozřejmě, e jsem hlupák, e jsem si to nechal líbit). Nakonec jimi montovaný motor odeel přesně po najetí 13927 km. S nějakou zárukou se mi vysmáli. Od výměny uběhl 3/4 roku. Mám za to, e nemám anci z nich nic vymoci.
Prosím, jaký na to máte názor? Je moné z nich něco vymoct?
Děkuji vem za laskavé rady, je to infarktová záleitost!
Co na tom motřoru stálo 40000,-? Problém je e do starího motoru nikdo nevidí a záruka se dává patně - na vrakáči dostane na vyzkouení - je to prostě riziko - mám podobnou zkuenost kdy mi pán vrátil motor s tím e je patný(motoru nic nebylo,nevrátil ho kompletní - vyplatil jsem mu účtovanou cenu motoru tak jak si přál) - motor jezdí v jiném autě bez problému. No je to na přístupu a slunosti , ale ofiko asi má smolíka - souhlasil jsi s montáí starího motoru,vyzkouel jsi si ho a motor se dá zničit i novej po 13000Km . No za ty peníze se dala pořídit i GO toho tvého.Také záleí na smlouvě,zakázce co v ní má napsáno. |
| |
| |