kubass
|
16.01.2015 21:51 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
Já se přiznám e náhodou , před 10ti lety jsem začal s Fiatem 600 (toho mám do teď), pak byly 3 Mercedesy starího data, nejnovějí, ten sem prodal před 2 roky byl z roku 94, protoe Fiaty, a ve co souvisý s jeho koncernem mimo Chrysleru jsou moje srdeční záleitost, společně s Mercedesama (zvátní kombinace co?), (podmínka byla něco mladího, aspoň rok 2000+) tak jsem logicky lovil ve vodách oblíbených. U Fiatu jsem koukal po Bravu nebo Cromě 2.0 nebo 2.4JTd, ale nic, z Mercedesů to mohlo být buď W171 SLK 230 Kompressor, W203 Cčko stím samým motorem nebo CLK takté (do MB patří benzín, se ví ne), ale nic, ty byly vechny buď značně jety nebo skorodovany doslova na srač.., smutné, ale je to tak . Mím tehdejím éfem mi byl nabídnut jeho, můj nynějí, C5 II, auto koupeno v čr, serviska, prostě ve, váhal sem, asi 14 dní, popravdě se mi C5 moc nelíbila, nakonec sem ji vzal stím e to skusím, kdy to nepude prodat se to dá vdycky ( určitě líp jak benzínovej Mercedes )...
No a výsledek je ten e mám C5 u 2 roky a jsem spokojenej, a nemůu říct křivého slova, výbava víc ne solidní, náhradní díly za pusu, ere málo, a je a překvapivě pohodlná, jo, a defakto nerezaví...
Jediné věci co mi po přechodu z MB krapet chybí je automat, zadní náhon, dřevo v interieru a noní ruční brzda |
| |
| |