| | |
09.01.2008 14:18 -
Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
166393
|
|
Darja
|
|
|
Jsem baba zvedava a zajima me, proc jste zvolili zrovinka citroen C5
U nas doma to byla jasna volba, hydraulicti citroeni byli nasimi milacky po nekolik let a tak jsme chteli v te "koulovaci" historii pokracovat. Xantie se mi nelibila, tak jsme se rozhodovali mezi nejnovejsim XM a nebo C5. Ja jsem teda pokukovala po C4 coupe,ale nema koule a do baraku to nesmi Chvili mi trvalo, nez jsem si zvykla na ten podivny necitroevsky kukuc, ale nasla jsem v nem i zalibeni Ucarovala mi i vybava, prijde mi, ze clovek v aute sedi a jen toci tim koleckem a nic jineho nedela
A co vy?
Jsem baba zvedava a zajima me, proc jste zvolili zrovinka citroen C5 ;-)
U nas doma to byla jasna volba, hydraulicti citroeni byli nasimi milacky po nekolik let a tak jsme chteli v te "koulovaci" historii pokracovat. Xantie se mi nelibila, tak jsme se rozhodovali mezi nejnovejsim XM a nebo C5. Ja jsem teda pokukovala po C4 coupe,ale nema koule a do baraku to nesmi :-D Chvili mi trvalo, nez jsem si zvykla na ten podivny necitroevsky kukuc, ale nasla jsem v nem i zalibeni ;-) Ucarovala mi i vybava, prijde mi, ze clovek v aute sedi a jen toci tim koleckem a nic jineho nedela :-D
A co vy? ;-)
|
|
11.01.2008 14:27 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
166394
|
|
Darja
|
|
|
tady je to samy stydlinek
tady je to samy stydlinek :-)
|
|
15.01.2008 18:07 -
|
166395
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
já byl ujetej do fiatů,pak se nae rodina rozrostla a sviti rostli a rostli ,najednou nám byl fiátek male.Přiel čas na výměnu vozu,pravda v roce 91,těké rozhodování.Pokukoval jsem po wv,seat a citroen,vechno tu bylo jen v naftě a protoe s ní dělam a mam kamarády co dováej auta,tak co si budem nalhávat o stavech tachometrů.Zůstalo nakonec u xaI 1.8 benzin,moc se mi to auto nelíbylo,ale bylo potřeba větí auto pro rodinku,tak jsem ho koupil.Po čase jsem si ho oblíbyl(cca 1týden)a začalo se mi líbyt,potom jsem to vyměnil za xaII 2.0 16v exklusiv(obě byly dovoz ch).teď ji chudinku prodávam a mam C5 3.0,prostě hydraulika je hydraulika a si říká kdo chce,co chce.C5 mam jako sluebně soukromé,éf mi ho koupil,protoe ví,e mu do koktávky nesednu,to jsem radi jezdil se starým Berlingem.Prostě jsem poitkář na pohodlíčko,u mně vyhrála hydraulika!!!S pozdravem a to houpe
já byl ujetej do fiatů,pak se nae rodina rozrostla a sviti rostli a rostli ,najednou nám byl fiátek male.Přiel čas na výměnu vozu,pravda v roce 91,těké rozhodování.Pokukoval jsem po wv,seat a citroen,vechno tu bylo jen v naftě a protoe s ní dělam a mam kamarády co dováej auta,tak co si budem nalhávat o stavech tachometrů.Zůstalo nakonec u xaI 1.8 benzin,moc se mi to auto nelíbylo,ale bylo potřeba větí auto pro rodinku,tak jsem ho koupil.Po čase jsem si ho oblíbyl(cca 1týden)a začalo se mi líbyt,potom jsem to vyměnil za xaII 2.0 16v exklusiv(obě byly dovoz ch).teď ji chudinku prodávam a mam C5 3.0,prostě hydraulika je hydraulika a si říká kdo chce,co chce.C5 mam jako sluebně soukromé,éf mi ho koupil,protoe ví,e mu do koktávky nesednu,to jsem radi jezdil se starým Berlingem.Prostě jsem poitkář na pohodlíčko,u mně vyhrála hydraulika!!!S pozdravem a to houpe
|
|
15.01.2008 18:09 -
|
166396
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
pardon v roce 98
pardon v roce 98
|
|
18.01.2008 13:38 -
|
166397
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Krása, elegance a pohodlí, ádné jiné auto tohle nemá.Navíc, kolik kdo viděl rezatejch Citroenů, je jich velice málo ve srovnání s jinýma.A to jezdí spousty XM a BX co u mají hodně dlouho po záruce.Tak proto.
Krása, elegance a pohodlí, ádné jiné auto tohle nemá.Navíc, kolik kdo viděl rezatejch Citroenů, je jich velice málo ve srovnání s jinýma.A to jezdí spousty XM a BX co u mají hodně dlouho po záruce.Tak proto.
|
|
20.01.2008 12:51 -
|
166398
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
U mne to bylo obdobné. Začínal jsem s BX 1.7D, potom následovala první X1 benzín+LPG......bohuel dostala ránu na čumák a tak následovala X2 1,8 16V, kterou jsem si po předchozích zkuenostech nechal předělat na LPG a po třech letech (X2 u má najeto 220 000, z toho 120 000 s LPG) jsem začal poilhávat po Peulce, nebo auto potřebuji denně na dojídění do práce a v prosinci se objevila - C5 2.0 - benzín a přítí týden pofrčí na přestavbu LPG
U mne to bylo obdobné. Začínal jsem s BX 1.7D, potom následovala první X1 benzín+LPG......bohuel dostala ránu na čumák a tak následovala X2 1,8 16V, kterou jsem si po předchozích zkuenostech nechal předělat na LPG a po třech letech (X2 u má najeto 220 000, z toho 120 000 s LPG) jsem začal poilhávat po Peulce, nebo auto potřebuji denně na dojídění do práce a v prosinci se objevila - C5 2.0 - benzín a přítí týden pofrčí na přestavbu LPG :-)
|
|
25.01.2008 10:21 -
|
166399
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Logicka volba, Citroen forever
I kdyz mohla to byt Xantie, a nebyt Tiefa, tak ji ted mam Takze vlastne zato muze on, blame him!
Logicka volba, Citroen forever :)
I kdyz mohla to byt Xantie, a nebyt Tiefa, tak ji ted mam :D Takze vlastne zato muze on, blame him! :D
|
|
04.02.2008 17:29 -
|
166400
|
|
schrek
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Prostě já i moje ena milujeme " velký káry". A mám docela plný zuby těch keců kolem "spolehlivejch němců atd.". Neříkám , e C5-ka je bezporuchová navíc jsem si koupil benzín a trápí mne cukání , jako skoro u vech , ale prostě sveení s 5-kou je záitek a kdo nezkusil hydro neví o co přichází. A za ty prachy super výbava , super kára. Jak přesednu do sluební "kokty" no chce se mi brečet.
Prostě já i moje ena milujeme " velký káry". A mám docela plný zuby těch keců kolem "spolehlivejch němců atd.". Neříkám , e C5-ka je bezporuchová navíc jsem si koupil benzín a trápí mne cukání , jako skoro u vech , ale prostě sveení s 5-kou je záitek a kdo nezkusil hydro neví o co přichází. A za ty prachy super výbava , super kára. Jak přesednu do sluební "kokty" no chce se mi brečet.
|
|
06.05.2008 20:04 -
|
166401
|
|
aloha
|
Město: Praha, Auto: Citroën Xantia 2.0i 16V Kat. (97kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Jsem spokojený majitel Xantie 2.0i, ale u bych potřeboval upgrade (velikost, spotřeba) a nenapadá mě nic jinýho, ne C5 , je to kára z vesmíru!
Jsem spokojený majitel Xantie 2.0i, ale u bych potřeboval upgrade (velikost, spotřeba) a nenapadá mě nic jinýho, ne C5 :-), je to kára z vesmíru!
|
|
06.05.2008 20:43 -
|
166402
|
|
rum
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
u me to byla jednoducha volba-8let jsem mel Xanu 1,9TD sedan a zazil jsem s ni spoustu veci.kdyz jsem kupoval Xanu tak me majitel rikal-jak si to vyzkousite tak nebudete chtit zadne jine a mel naprostou pravdu.po pul roce co jsem zacal koukat po nejake tak jsem koupil C5 2,2HDI automat combi
proste auto ma met KOULE
u me to byla jednoducha volba-8let jsem mel Xanu 1,9TD sedan a zazil jsem s ni spoustu veci.kdyz jsem kupoval Xanu tak me majitel rikal-jak si to vyzkousite tak nebudete chtit zadne jine a mel naprostou pravdu.po pul roce co jsem zacal koukat po nejake tak jsem koupil C5 2,2HDI automat combi
proste auto ma met KOULE
|
|
06.05.2008 23:42 -
|
166403
|
|
fimima
|
|
|
My jsme tři roky jezdili 406 sedanem. No máme ročného kluka a nejednou nám byl p 406 malej a chtěli jsme něco jiného.Rozhodováni bylo dlouhy a vyhrála C5,zatím nelituju a jsem rád e jsem vybral právě Citroena.
My jsme tři roky jezdili 406 sedanem. No máme ročného kluka a nejednou nám byl p 406 malej a chtěli jsme něco jiného.Rozhodováni bylo dlouhy a vyhrála C5,zatím nelituju a jsem rád e jsem vybral právě Citroena.
|
|
21.08.2008 13:00 -
|
166404
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Měl jsem Xsaru 1,9 TD Break, r.v.:1998 - najeto 220 000 km - bezproblémové auto se spotřebou 5,5 l/100 km. Táta má krátkou Xantii 1,8 benzín, vagr má Xantii Break 1,8 LPG. Tak co jsem si měl koupit? Do rodiny Pásáků a Octávek jsem nechtěl. Jetě jsem koukal na Mondeo, ale na konec vyhrála C5, u kvůli té hydraulice - mňam. A také u mám pár zkueností s Citroen servisy a s těmito auty obecně.
Měl jsem Xsaru 1,9 TD Break, r.v.:1998 - najeto 220 000 km - bezproblémové auto se spotřebou 5,5 l/100 km. Táta má krátkou Xantii 1,8 benzín, vagr má Xantii Break 1,8 LPG. Tak co jsem si měl koupit? Do rodiny Pásáků a Octávek jsem nechtěl. Jetě jsem koukal na Mondeo, ale na konec vyhrála C5, u kvůli té hydraulice - mňam. A také u mám pár zkueností s Citroen servisy a s těmito auty obecně.
|
|
21.08.2008 22:08 -
|
166405
|
|
Kocyn
|
Město: Kadaň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 14 |
|
|
První auto bylo Mazda 626 2.0 D moc tvrdý,hlavně ta koroze ,kdy jsem koukl po Xm 2.1 TD,hned jsem ho koupil a super,měl jsem ten novějí model a nadeve spokojen plná výbava za pěkný peníze,bez investic,perfektní svezení a pohodlí,nerad jsem se s ním loučil a ted přila C-5 2.2 HDi a jsem té spokojen,mám jí zatím měsíc tak doufám e nezklame!
První auto bylo Mazda 626 2.0 D moc tvrdý,hlavně ta koroze ,kdy jsem koukl po Xm 2.1 TD,hned jsem ho koupil a super,měl jsem ten novějí model a nadeve spokojen plná výbava za pěkný peníze,bez investic,perfektní svezení a pohodlí,nerad jsem se s ním loučil a ted přila C-5 2.2 HDi a jsem té spokojen,mám jí zatím měsíc tak doufám e nezklame!
|
|
22.08.2008 19:21 -
|
166406
|
|
máca
|
|
|
Já jsem jako první auto měla Oktávii combi v r.1983pak následovaly kodovky 100 se 110 R motorem-jezdila na super a myslím,e bych ji zařadila za citrona,fakt dobré auto.No pak jsem jetě vyzkouela audinu 100 a ta mne řádně zklamala asi po roce la z domu.Nastal čas mé oblíbené značky od dětství a zakoupili jsme 1.BX/Jako mladá holka jsem jezdila s kámoem v DS,proto jsem začala milovat citroeny/,pak přila 2.Bx no apotom Xantia,Darja píe,e se jí nelíbila,ale mně moc a měla jsem jí myslím 5 let a fakt skvělé auto.No a nakonec jsem se zaláskovala do C5.Zprvu mi to auto přilo oproti xantii tvrdí,ale u jsem si asi zvykla.Prostě auta této značky na koulích jsou fakt skvělá.Taky jsem poilhávala po C4 sporáku,ale díky koulím vyhrála pěule.Mám 2,2 HDI exclusive.Najezdila jsem s ní za rok a půlnecelých 25 tis.km a nechci nic zakřiknout,ve OK.
Já jsem jako první auto měla Oktávii combi v r.1983pak následovaly kodovky 100 se 110 R motorem-jezdila na super a myslím,e bych ji zařadila za citrona,fakt dobré auto.No pak jsem jetě vyzkouela audinu 100 a ta mne řádně zklamala asi po roce la z domu.Nastal čas mé oblíbené značky od dětství a zakoupili jsme 1.BX/Jako mladá holka jsem jezdila s kámoem v DS,proto jsem začala milovat citroeny/,pak přila 2.Bx no apotom Xantia,Darja píe,e se jí nelíbila,ale mně moc a měla jsem jí myslím 5 let a fakt skvělé auto.No a nakonec jsem se zaláskovala do C5.Zprvu mi to auto přilo oproti xantii tvrdí,ale u jsem si asi zvykla.Prostě auta této značky na koulích jsou fakt skvělá.Taky jsem poilhávala po C4 sporáku,ale díky koulím vyhrála pěule.Mám 2,2 HDI exclusive.Najezdila jsem s ní za rok a půlnecelých 25 tis.km a nechci nic zakřiknout,ve OK.
|
|
24.08.2008 10:07 -
|
166407
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
no ja zkusil snad vse prvni byl fiat potom ford capri i trabant nebo skodovka u me probehla svym obdobim nakonec jsem uplne nahodou koupil bx ktere se mi nikdy moc nelibilo az do doby co jsem se s nim svezl a bylo jasno bohuzel jsem mel problem s motorem tak jsem koupil druhe ani to nebylo prilis v dobrem stavu tak jsem po peti letech vymenil za xm 2.1 td jenze jsem po ctyrech letech opet prisel o motor tak nakonec prisla na radu c5 kombi po kterem jsem koukal uz od prvniho kousku co ho zacali vyrabet byla to asi jedina volba ktere prichazela v uvahu no a doufam ze mi to vydrzi dele nez vsechna predesla i kdyz presne po dvou mesicich co jsem auto koupil me nabrala jesterka vidlema pekne z boku ale uz je to opravene bohu dik
no ja zkusil snad vse prvni byl fiat potom ford capri i trabant nebo skodovka u me probehla svym obdobim nakonec jsem uplne nahodou koupil bx ktere se mi nikdy moc nelibilo az do doby co jsem se s nim svezl a bylo jasno bohuzel jsem mel problem s motorem tak jsem koupil druhe ani to nebylo prilis v dobrem stavu tak jsem po peti letech vymenil za xm 2.1 td jenze jsem po ctyrech letech opet prisel o motor tak nakonec prisla na radu c5 kombi po kterem jsem koukal uz od prvniho kousku co ho zacali vyrabet byla to asi jedina volba ktere prichazela v uvahu :)) no a doufam ze mi to vydrzi dele nez vsechna predesla i kdyz presne po dvou mesicich co jsem auto koupil me nabrala jesterka vidlema pekne z boku ale uz je to opravene bohu dik
|
|
24.08.2008 18:26 -
|
166408
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
U mne to bylo jednoduché. S Citroenem jsme měli dlouholeté velmi dobré zkuenosti (Xsara 1,8i coupé), ale potřebovali jsme větí auto. PO C5 jsem pokukoval od doby, kdy se poprvé objevila na silnici. Moc se mi líbí po vech stránkách jak z venku, tak uvnitř. Vdy jsem ale chtěl sedana s krásnou "prdelkou". Potom jsme ale uviděli naeho Breaka, a kdy jsem porovnal stáří (3 roky), počet najetých km (potvrzeno na testu v servisu), výbavu Exclusive vč. velké navigace, nebouraný a cenu (1/3 nové), nechal jsem se přesvědčit, od té "prdelky" jsem ustoupil a Xsaře jsme pořídili "bráku". Velký úloný prostor se mi ji několikrát osvědčil a zatím jsem nemusel nikdy vozit nic na střee ani v přívěsném vozíku.
No a kdy porovnám jízdu s C5 s ostatními auty, zdá se mi, e C5 (i díky automatu) jezdí skoro sama a je to takové seriozní, pohodlné auto (v porovnání s troku divokou Xsarou ). Koupi C5 jsem zatím nezalitoval a věřím, e si budeme jetě nějaký čas dobře rozumět.
U mne to bylo jednoduché. S Citroenem jsme měli dlouholeté velmi dobré zkuenosti (Xsara 1,8i coupé), ale potřebovali jsme větí auto. PO C5 jsem pokukoval od doby, kdy se poprvé objevila na silnici. Moc se mi líbí po vech stránkách jak z venku, tak uvnitř. Vdy jsem ale chtěl sedana s krásnou "prdelkou". Potom jsme ale uviděli naeho Breaka, a kdy jsem porovnal stáří (3 roky), počet najetých km (potvrzeno na testu v servisu), výbavu Exclusive vč. velké navigace, nebouraný a cenu (1/3 nové), nechal jsem se přesvědčit, od té "prdelky" jsem ustoupil a Xsaře jsme pořídili "bráku". Velký úloný prostor se mi ji několikrát osvědčil a zatím jsem nemusel nikdy vozit nic na střee ani v přívěsném vozíku.
No a kdy porovnám jízdu s C5 s ostatními auty, zdá se mi, e C5 (i díky automatu) jezdí skoro sama a je to takové seriozní, pohodlné auto (v porovnání s troku divokou Xsarou :-) ). Koupi C5 jsem zatím nezalitoval a věřím, e si budeme jetě nějaký čas dobře rozumět.
|
|
27.08.2008 19:18 -
|
166409
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Tak já v době, kdy se začal prodávat C5, jsem měl sedm let chudých a jezdil jsem ve stařičké kodě 120 po tchánovi. Pamatuji si, jak jsem novou C5 obhlíel před prodejnou Citroen tenkrát jetě na rohu Kříové a Ypsilantiho a jak se mi straně líbila a jak jsem asnul ze vech technických pumprnáglí, které u tenkrát měla. V duchu jsem se zařekl, e a přijde sedm let bohatých, musím si ji koupit. Nakonec se mi to předloni splnilo a i kdy jsem měl monost koupit A6 nebo Passata, nakonec zvítězila C5 a vůbec toho nelituji. Navíc jsem rád, e jsem zjistil, e majitelé C5 jsou docela dobrá parta a drí při sobě. Nebo jste někdy zaili setkání majitelů koda Octavia nebo VW Passat?
Tak já v době, kdy se začal prodávat C5, jsem měl sedm let chudých a jezdil jsem ve stařičké kodě 120 po tchánovi. Pamatuji si, jak jsem novou C5 obhlíel před prodejnou Citroen tenkrát jetě na rohu Kříové a Ypsilantiho a jak se mi straně líbila a jak jsem asnul ze vech technických pumprnáglí, které u tenkrát měla. V duchu jsem se zařekl, e a přijde sedm let bohatých, musím si ji koupit. Nakonec se mi to předloni splnilo a i kdy jsem měl monost koupit A6 nebo Passata, nakonec zvítězila C5 a vůbec toho nelituji. Navíc jsem rád, e jsem zjistil, e majitelé C5 jsou docela dobrá parta a drí při sobě. Nebo jste někdy zaili setkání majitelů koda Octavia nebo VW Passat?
|
|
27.08.2008 22:45 -
|
166410
|
|
Darja
|
|
|
No skoda i vw maji sve kluby, oktavka ma svoje srazy, to vim, kamarad na ne jezdi. Ale je videt, ze urcite auto si kupuji fakt jen urciti lide )
No skoda i vw maji sve kluby, oktavka ma svoje srazy, to vim, kamarad na ne jezdi. Ale je videt, ze urcite auto si kupuji fakt jen urciti lide :-)))
|
|
28.08.2008 10:08 -
|
166411
|
|
Jeffrey
|
|
|
Kdysi jsem chtěl XMko, pak Xantii. Kdy přila C5ka, tak jsem měl jasno. Rozhodnutí o koupi padlo a letos a i kdy s ní mám najeto pouze 3500 km, zatím maximální spokojenost. Kadopádně "Hydractive patří pouze k pořádnejm kárám"
Kdysi jsem chtěl XMko, pak Xantii. Kdy přila C5ka, tak jsem měl jasno. Rozhodnutí o koupi padlo a letos a i kdy s ní mám najeto pouze 3500 km, zatím maximální spokojenost. Kadopádně "Hydractive patří pouze k pořádnejm kárám"
|
|
29.08.2008 07:02 -
|
166412
|
|
menthol
|
Město: Pacov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
My začínali na stařičké kodovce 120ce. Pak jsme si přivezli Nissana Micru (3dv., r.97), no a kdy se rodina rozrostla, nastal čas splnit si dávný sen o pořádný káře a pořídit C5 Break 2.2 HDi Nedám na ni dopustit, svezení úasné, vřele doporučuju!
My začínali na stařičké kodovce 120ce. Pak jsme si přivezli Nissana Micru (3dv., r.97), no a kdy se rodina rozrostla, nastal čas splnit si dávný sen o pořádný káře a pořídit C5 Break 2.2 HDi :-) Nedám na ni dopustit, svezení úasné, vřele doporučuju!
|
|
| |
|
|