Hanz 397
|
15.01.2015 22:11 -
Re: Zvednutí auta při nefunkčním motoru
|
|

|
Tomino77 napsal(a): Tak dalí paráda. Včera jsem tu měl kolegu s diagnostikou, měl lexii a čínský kabel. Po zapojení do mé c5 ani uk...nefunkční. Zkoueli jsme diagnostiku na jeho C4, ve které přijel a naprosto bez problémů. Samo mu to nabídlo vin jeho auta a u mojí c5 to chtělo ruční zadání a nějaký dalí kod ze dveří. Tak jsem volal do Kodekaru to je servis v Ostravě a tam mi řekli, e pokud mi v C5 svítí na displeji Economy mode active, tak to s diagnostikou nebude komunikovat. Zhasne to prý a po nastartování a to po prasknutí rozvoďáku půjde asi těko. Take na to, abych zvedl auto z nejnií polohy a mohl ho odtáhnout nebo naloit na odtahovku a pak případně na sloupový zvedák potřebuji diagnostiku a ta zas funguje údajně pouze bez aktivního economy modu. Paráda. Začínám mít dojem, e soudruzi ve francii tak kombinovali a snaili se ochránit kdoví co vechno, a to totálně pos****.
To dělá kabel-mě takhle začal první odcházet...Nejdřív nenačítal auta 2001-2004-5,co bylo před a po dělal bez problému. Pak přestal i to... |
| |
| |