| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Segel
|
30.12.2014 22:19 -
LPG a C5
|
|

|
Zdravím váení,
rád bych se zeptal na názor zkuenějích. Včera večer jsem kvůli vláčnému startování vyndal autobaterii a přes noc dobil. Ráno ji vrátil a nastartoval - bez problémů. Po zahřátí jsem přepl na plyn (mám systém AGC) a motor začal okamitě cukat, ztratil výkon a informační displej napsal hláku "Depolution faul system" a zastavil jsem. Prostě to nejelo. Rozsvítila se kontrolka poruchy motoru.
Po chvíli jsem zkusil nastartovat a chytl. Tak jsem na benzín ujel pár kilometrů a při pokusu o přepnutí na plyn se opakovalo toté. Do třetice u jsem plyn nezkouel a jel jen na benzín.
Odpoledne jsem potom kontaktoval firmu která lpg montovala a zajel k nim. Sice mi do telefonu řekli, e to s plynem nejspí nesouvisí, ale pro klid due a klidně přijedu.
Jel jsem tam po celou dobu na benzín, cca 30 km a neustále svítila kontrolka poruchy motoru.
Kdy jsem to tam "chcíp" a následně nastartoval, abych technikovi předvedl co to hlásí, tak se kontrolka nerozsvítila. Diagnostika vypsala chybu "Can sensor performance". Ta byla vymazána a pak u se ádná chyba neobjevila. Najel jsem potom asi 50 km na plyn a zatím nic.
Rád bych se zeptal, jestli u jste měli podobný problém a jestli je moné, e to prostě potřebovalo "jen" najet víc km na benzín, aby si to po znovu připojení baterie nově nastavilo nějaké parametry?
Děkuji za příspěvky. |
| |
| |