| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: MP3 |  |
HELLMUT
|
07.12.2014 21:30 -
Re: MP3
|
|

|
Mám teď novou hračku - USB k RT4 a díky tomu jsem objevil pro mě záhadu.
Jeliko jsem velký posluchač muziky Mp3 ze vech moných přehrávačů a o "Tagování" snad něco vím.Hlava mi proto nebere,e mám na flash nebo Cd nahrané album a chci ho uloit na HD a z 15 skladeb se uloí 4. Místa je na HD dost. Kdy to samé album dám na flashku, tak se v seznamu objeví také jen ty 4 skladby (4,5,8,10), které se předtím uloily z cd (u jsem je smazal a chtěl nahrát znovu celé album z toho flashe) , ostatní jako by tam nebyly...Ale kdy dám flash do počítače tak jich tam je vech 15 a vechny hrajou. Děje se mi to jen u dvou alb z cca 30.
Do toho HD v RT4 jsem krmil jen music pro enu a dceru.Ty poslední dvě alba tam nejsem schopnej dostat celé - Nejsou poslední ,pořád jsem je průběně zkouel a stejný výsledek-alba před i po nich bez problémů .
Pro sebe jsem si koupil 32G Flashku a tu jsem v podstatě celou naplnil hudbou . Tak 1/3 se v seznamu také vůbec neobjeví. To bych jetě pochopil ,e to můe u být na tu RT moc - vak jí to trvá dlouho ne to načte. Ale nechápu ten systém,pořád tam nejsou vidět stejné alba,tak nevím jakým způsobem to ten stroj čte a proč tyhle nevidí...
Velikostí souborů to není nebo i větí tam vidět jsou ale některé prostě ne. |
| |
| |