| | |
|
Ladada
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Je nekdo prosím schopný poradit či sehnat SW na upgrade radia s CD na radio s CD/MP3?Předem děkuji za kadou dobrou radu.C5-02/2004
Je nekdo prosím schopný poradit či sehnat SW na upgrade radia s CD na radio s CD/MP3?Předem děkuji za kadou dobrou radu.C5-02/2004
|
|
18.08.2008 21:38 -
Re: MP3
|
167330
|
|
Jeffrey
|
|
|
zkus tohle:
.link.
.link.
zkus tohle:
http://rapidshare.com/files/96558343/RT3_v5.5d_b595_VAN.rar
http://rapidshare.com/files/96637994/RT3_Upgrade_6.51_na_6.63_build_890_CAN.rar
|
|
31.08.2008 20:09 -
|
167331
|
|
Ladada
|
|
|
Diky,po vyzkouení dám vědět jak to dopadlo.
Diky,po vyzkouení dám vědět jak to dopadlo.
|
|
08.09.2008 14:01 -
|
167332
|
|
Hud1ai2
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Řeím podobný problém. Kadopádně si myslim, e ten upgrade nebude na to klasický rádio s CD, který lze najít i ve starích modelech Piccassa. Nebo se mýlim? Pokud jo, jak to lze upgradovat.
Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Řeím podobný problém. Kadopádně si myslim, e ten upgrade nebude na to klasický rádio s CD, který lze najít i ve starích modelech Piccassa. Nebo se mýlim? Pokud jo, jak to lze upgradovat.
|
|
08.09.2008 14:03 -
|
167333
|
|
Darja
|
|
|
Pokud mas v aute radio z prvniho obrazku zde: .link. tak to nejde.
Pokud mas v aute radio z prvniho obrazku zde: http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-13/ci-52008233.html tak to nejde.
|
|
08.09.2008 14:19 -
|
167334
|
|
Hud1ai2
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ok, díky. Myslel sem si to. Take jedině koupit nový MP3 radio nebo MP3 changer.
Ok, díky. Myslel sem si to. Take jedině koupit nový MP3 radio nebo MP3 changer.
|
|
08.09.2008 14:33 -
|
167335
|
|
Darja
|
|
|
Koupit nove radio je dobra volba, clovek si muze poridit hromadu vymozenosti, v pripade VDO neni problem s vymenou. Urcite bych nesetrila, levna radia jsou pro zlost
Koupit nove radio je dobra volba, clovek si muze poridit hromadu vymozenosti, v pripade VDO neni problem s vymenou. Urcite bych nesetrila, levna radia jsou pro zlost ;-)
|
|
08.09.2008 17:09 -
|
167336
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Je mono koupit nové autorádio abych jej mohl ovládat přes páčku pod volantem, tak jak to dělám u originálního rádia ?
Je mono koupit nové autorádio abych jej mohl ovládat přes páčku pod volantem, tak jak to dělám u originálního rádia ?
|
|
08.09.2008 17:20 -
|
167337
|
|
Darja
|
|
|
To bude vedet 100% Alx, ale myslim, ze adaptery se na c5 delaji.
To bude vedet 100% Alx, ale myslim, ze adaptery se na c5 delaji.
|
|
21.09.2008 19:25 -
|
167338
|
|
Mařena
|
Město: Nýřany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Jo jo ja koupil Alpine a super zvuk plus spousty moností nastavení super jsou časové korekce kdy při správném nastavení je zvuk pičkově prostorový.Adaptery na ovl. z volantu se dělají ale není to levná věc 1300 a 2500kč.
Jo jo ja koupil Alpine a super zvuk plus spousty moností nastavení super jsou časové korekce kdy při správném nastavení je zvuk pičkově prostorový.Adaptery na ovl. z volantu se dělají ale není to levná věc 1300 a 2500kč.
|
|
21.09.2008 20:09 -
|
167339
|
|
assasin
|
|
|
Toto som rieil ako jednu z prvých vecí. Vadí mi, e originál rádio nevie MP3. U to preberali aj iní, ja to len zhrniem: prvá monos (aj lacnejia) je kúpi MP3/FM modulátor ako napr. tu: .link.
Druhá monos vykala sa na ovládanie pod volantom, vtedy sú potrebné tri veci: ak má rádio peciálny konektor ako moje Sony, tak toto: .link. , ďalej redukčný rámik: .link. a redukcia na anténu: .link.
No a tretia monos asi najdrahia, k druhej vožbe ete dokúpi toto: .link. čo umoní aj ovládanie spod volantu. V kadom prípade získame prehrávanie MP3.
Toto som rieil ako jednu z prvých vecí. Vadí mi, e originál rádio nevie MP3. U to preberali aj iní, ja to len zhrniem: prvá monos (aj lacnejia) je kúpi MP3/FM modulátor ako napr. tu: http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/fm_modulatory/
Druhá monos vykala sa na ovládanie pod volantom, vtedy sú potrebné tri veci: ak má rádio peciálny konektor ako moje Sony, tak toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=9&id_tovar=5279&uroven=2&zaradenie=9&ukaz=detail&hlzaradenie=9 , ďalej redukčný rámik: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1066&id_tovar=8773&uroven=4&zaradenie=887&ukaz=detail&hlzaradenie=9 a redukcia na anténu: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1344&id_tovar=5283&uroven=5&zaradenie=523&ukaz=detail&hlzaradenie=9
No a tretia monos asi najdrahia, k druhej vožbe ete dokúpi toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1329&id_tovar=14503&uroven=6&zaradenie=1065&ukaz=detail&hlzaradenie=9 čo umoní aj ovládanie spod volantu. V kadom prípade získame prehrávanie MP3.
|
|
01.10.2008 00:45 -
|
167340
|
|
fousek
|
|
|
Podle rad zde jsem upgradoval radio s RT3 v C5 10/2003 a cd s mp3 prehravá (vem moc díky)
Assasin: jetě je monost pouít FM modulator (ne transmitter). Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji jakakoli mp3
např. jeden z mnoha zde .link.
Kdysi jsem to měl v aute na CD changer, dnes to ma kolega na iPod a spokojenost.
Podle rad zde jsem upgradoval radio s RT3 v C5 10/2003 a cd s mp3 prehravá (vem moc díky)
Assasin: jetě je monost pouít FM modulator (ne transmitter). Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji jakakoli mp3
např. jeden z mnoha zde http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/doplnky-pro-multimedia/131-fm-modulatory/80540-110-kanalovy-fm-modulator-s-do-do-anteny/
Kdysi jsem to měl v aute na CD changer, dnes to ma kolega na iPod a spokojenost.
|
|
21.10.2008 15:24 -
|
167341
|
|
Ladada
|
|
|
Snail jsem se alespoň najít a zprovoznit vstup - AUX.Bez výsledku.V Citroenu bylo moné na PC povolit pouze CD-měnič,jinak nic.Take vekerá levná snaení zatím =0. Asi vyzkouím nějaký transmiter.Radio s CD je zn. Clarion RD3-01,PU-2472B(F).Zdravím vechny.
Snail jsem se alespoň najít a zprovoznit vstup - AUX.Bez výsledku.V Citroenu bylo moné na PC povolit pouze CD-měnič,jinak nic.Take vekerá levná snaení zatím =0. Asi vyzkouím nějaký transmiter.Radio s CD je zn. Clarion RD3-01,PU-2472B(F).Zdravím vechny.
|
|
23.10.2008 22:10 -
|
167342
|
|
fred
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
ahoj vespolek, stal jsem se cerstvym majitelem C5 brake 2002 2,2 HDi, Excl no a jsem zoufalej z autoradia, lepe receno nenacte nic jinyho nez to stary navigacni CDso a pak mozna original CDcka, ani vypaleny, ani MP3, da se s tim neco delat? Myslim ze je to VDO a system 01.21.
Predem diky
ahoj vespolek, stal jsem se cerstvym majitelem C5 brake 2002 2,2 HDi, Excl no a jsem zoufalej z autoradia, lepe receno nenacte nic jinyho nez to stary navigacni CDso a pak mozna original CDcka, ani vypaleny, ani MP3, da se s tim neco delat? Myslim ze je to VDO a system 01.21.
Predem diky
|
|
24.10.2008 13:00 -
|
167343
|
|
Darja
|
|
|
no, mp3 to neprecte, kdyz je to neumi. Zkousel si vycistit mechaniku cisticim CDckem?
no, mp3 to neprecte, kdyz je to neumi. Zkousel si vycistit mechaniku cisticim CDckem?
|
|
24.10.2008 15:53 -
|
167344
|
|
fred
|
|
|
ne jeste ne, neda se to MP3jky nejakym firmwarem naucit? nebo budu muset vymenit radio, ale pak nevim o co vsechno prijdu
ne jeste ne, neda se to MP3jky nejakym firmwarem naucit? nebo budu muset vymenit radio, ale pak nevim o co vsechno prijdu
|
|
24.10.2008 15:57 -
|
167345
|
|
Darja
|
|
|
vymen radio, neprijdes o nic, pokud si koupis redukci na ovladani radia pod volantem
vymen radio, neprijdes o nic, pokud si koupis redukci na ovladani radia pod volantem :-)
|
|
24.10.2008 17:17 -
|
167346
|
|
assasin
|
|
|
fred, určite to staré rádio "novým kouskům nenaučí". Ale pozor aj pri kúpe nového rádia, ja mám 3-ročné Sony a zistil som e ovládanie spod volantu na tom nerozchodím pretoe mu chýba Jack 3,5 pre komunikáciu s adaptérom ktorý spomínam o 7 príspevkov vyie
fred, určite to staré rádio "novým kouskům nenaučí". Ale pozor aj pri kúpe nového rádia, ja mám 3-ročné Sony a zistil som e ovládanie spod volantu na tom nerozchodím pretoe mu chýba Jack 3,5 pre komunikáciu s adaptérom ktorý spomínam o 7 príspevkov vyie :-(
|
|
26.10.2008 16:04 -
|
167347
|
|
assasin
|
|
|
Po výmene fabrického rádia za univerzálne má trochu mrzí, e C5 nedodáva napätie do zbernice pre napájanie rádia tandardným spôsobom. Teda, podža návodu musím doda do Sony 1x permanentné napätie (to je OK to C5 robí) a 1x spínané napätie. A tu je problém, C5 I to robí tak, e aj po vytiahnutí kžúča a zatvorení auta je stále napätie zopnuté a vypne ho po cca 2 minutách. Potom to spôsobí, e rádio sa nevypne po vytiahnutí kžúča hneď (ako to robilo fabrické) ale a neskôr a ak zamknem auto, alebo otvorím nejaké dvere tak toto napätie znova zopne a vypne ho a po spomínanom intervale. Máte nejakú radu ako získa do zbernice spínané napätie tak aby reagovalo na zapínanie a vypínanie kžúča? Meral som vetky konenktory na spomínanej zbernici rádia a také tam priamo nemám. Predpokladám, e fabrické rádio bolo riadené počítačom. Nevadí mi ani to, e sa rádio nedá pusti pri vytiahnutom kžúči, tak ako to vie fabrické, ale reakcie na otváranie dverí, alebo kufra, zamkýnanie a odomkýnanie auta mmi vadia. Viem dá sa vdy ručne vypnú a potom u neotravuje, ale je to otázka komfortu.
Po výmene fabrického rádia za univerzálne má trochu mrzí, e C5 nedodáva napätie do zbernice pre napájanie rádia tandardným spôsobom. Teda, podža návodu musím doda do Sony 1x permanentné napätie (to je OK to C5 robí) a 1x spínané napätie. A tu je problém, C5 I to robí tak, e aj po vytiahnutí kžúča a zatvorení auta je stále napätie zopnuté a vypne ho po cca 2 minutách. Potom to spôsobí, e rádio sa nevypne po vytiahnutí kžúča hneď (ako to robilo fabrické) ale a neskôr a ak zamknem auto, alebo otvorím nejaké dvere tak toto napätie znova zopne a vypne ho a po spomínanom intervale. Máte nejakú radu ako získa do zbernice spínané napätie tak aby reagovalo na zapínanie a vypínanie kžúča? Meral som vetky konenktory na spomínanej zbernici rádia a také tam priamo nemám. Predpokladám, e fabrické rádio bolo riadené počítačom. Nevadí mi ani to, e sa rádio nedá pusti pri vytiahnutom kžúči, tak ako to vie fabrické, ale reakcie na otváranie dverí, alebo kufra, zamkýnanie a odomkýnanie auta mmi vadia. Viem dá sa vdy ručne vypnú a potom u neotravuje, ale je to otázka komfortu.
|
|
27.10.2008 22:28 -
|
167348
|
|
fred
|
|
|
ok dik vsem za odpovedi, nicmene furt v tom nejak nemam jasno, takze pls jeste na tohle:
1) co vsechno ma/muze umet to moje auradio/navigace prehravat (orig.CD, vypalovana CD-R, vypalovana CD-RW?
2) jakej firmware tam ma byt a kde ho sehnat?
3) pokud vymenim autoradio prijdu o navigaci ze, nebo se pletu?
4) existuji nejake novejsi mapy pro tento typ navigace?
predem dik a mejte pls se mnou trpelivost
ok dik vsem za odpovedi, nicmene furt v tom nejak nemam jasno, takze pls jeste na tohle:
1) co vsechno ma/muze umet to moje auradio/navigace prehravat (orig.CD, vypalovana CD-R, vypalovana CD-RW?
2) jakej firmware tam ma byt a kde ho sehnat?
3) pokud vymenim autoradio prijdu o navigaci ze, nebo se pletu?
4) existuji nejake novejsi mapy pro tento typ navigace?
predem dik a mejte pls se mnou trpelivost
|
|
| |
|
|