bad
|
04.11.2014 19:53 -
Re: Demontá turba / C5 III 2.0 HDi
|
|

|
Ahoj, auto má najeto 37.000 koupeno nové duben 2012 take po záruce. Ráno byl pod vozem olej, tak jsem zajel za kolegou automechanikem. Zvedl to na hever a odendal spodní plast. Hned po zvednutí bylo vidět e je spodek od oleje i v zadní části podvozku. Po sejmutí deklu bylo vidět, e je zadní části motoru značně od oleje. Je to velmi těko přístupné. V Citroenu mají volno za týden a asi moc zkueností nemají, protoe přijímací technik vůbec nevěděl jak to dělají. Cena nového turba 24.000 a práce cca 10.000. A čekat na volný termín 10dnů. Zatím ale ani pořádně nevím odkud to teče. Auto jede normálně, ale odstavil jsem to a protoe je čas scháním minformace. Je to po záruce a turbo se dá koupit na netu značkové na Turbolevně za 14.000, nebo zrepasují to moje za cca 7,000.- jen nevím, jestli se to pak nepáruje s řídící jednotkou jako u Audi. Co jsem zatím zjistil tak snad ne.
Nevím, jestli to udělat v neautorizovaném servisu aby se něco nepokazilo a nebo u Citroenu za skoro dvojnásobek, hlavně z nich nemám pocit, e vědí jak to udělat a mají s tím zkuenost. Díky za názor. |
| |
| |