jruze
|
26.10.2014 20:06 -
Re: Rozvody / Peugeot 607 2.2 HDi
|
|

|
edo172 napsal(a): Ahojte.Mam na Vas taku otazočku.Keď som kupil auto v 2009 tak hneď som dal vymeni rozvody.Ale teraz sa mi zda e je poču cvrlika (na vožnobeh)reaz ktora spaja vačkovky.Rozvodovy remeň da dole by som zvladol ale AKO VYMENI TU REAZ? Na vyfukovej vačke je koleso na (rozvodovy)remeň to by sa malo da iste zaisi ale ćo s tym kolesom kde je len reaz na malom kolečku(sacia vačka)?Počitam e musim da dole buď to male kolečko (sacia vačka) alebo potom to velke rozvodove (vyfukova vačka) kde je aj koleso na rozvodovy remeň.Neviem či som Ti to dos dobre popisal tak sa snaď z toho neako vysomarite.Urobil som aj neake fota a aj video(len je nahrate hore nohami)Ten napinak je vysunuty 8 mm.Neviem či je to veža alebo mam by kžudny e ete neaky čas to vydri.Kožko je hranica vysunutia napinaku keď sa u musi bezpodmienečne meni?Ďakujem pekne za radu a čas straveny pri čitani tohto romanu....
.link.
.link.
.link.
Na těch kolečkách jsou značky - na řetězu černé nebo zlaté dva články a ty jdou na značky koleček(u si z hlavy přesně nepamatuji počet - tuím 13. článků). Vačky ven - postavit tak jak byly na starém řetězu a dát novej.(pokud bude mít dole zajitěno a dá řetěz tak jak byl , vačku dá tak aby la zajistit ak by to mělo být OK)kolo na řemen nemusí dolů - řetěz převlíkne . Prac.postup mám v jiném počítači - pokud bude nejhůř tak zítra . |
| |
| |