| | |
26.10.2014 19:50 -
Rozvody / Peugeot 607 2.2 HDi
|
2745441
|
|
edo172
|
|
|
Ahojte.Mam na Vas taku otazočku.Keď som kupil auto v 2009 tak hneď som dal vymeni rozvody.Ale teraz sa mi zda e je poču cvrlika (na vožnobeh)reaz ktora spaja vačkovky.Rozvodovy remeň da dole by som zvladol ale AKO VYMENI TU REAZ? Na vyfukovej vačke je koleso na (rozvodovy)remeň to by sa malo da iste zaisi ale ćo s tym kolesom kde je len reaz na malom kolečku(sacia vačka)?Počitam e musim da dole buď to male kolečko (sacia vačka) alebo potom to velke rozvodove (vyfukova vačka) kde je aj koleso na rozvodovy remeň.Neviem či som Ti to dos dobre popisal tak sa snaď z toho neako vysomarite.Urobil som aj neake fota a aj video(len je nahrate hore nohami)Ten napinak je vysunuty 8 mm.Neviem či je to veža alebo mam by kžudny e ete neaky čas to vydri.Kožko je hranica vysunutia napinaku keď sa u musi bezpodmienečne meni?Ďakujem pekne za radu a čas straveny pri čitani tohto romanu....
.link.
.link.
.link.
Ahojte.Mam na Vas taku otazočku.Keď som kupil auto v 2009 tak hneď som dal vymeni rozvody.Ale teraz sa mi zda e je poču cvrlika (na vožnobeh)reaz ktora spaja vačkovky.Rozvodovy remeň da dole by som zvladol ale AKO VYMENI TU REAZ? Na vyfukovej vačke je koleso na (rozvodovy)remeň to by sa malo da iste zaisi ale ćo s tym kolesom kde je len reaz na malom kolečku(sacia vačka)?Počitam e musim da dole buď to male kolečko (sacia vačka) alebo potom to velke rozvodove (vyfukova vačka) kde je aj koleso na rozvodovy remeň.Neviem či som Ti to dos dobre popisal tak sa snaď z toho neako vysomarite.Urobil som aj neake fota a aj video(len je nahrate hore nohami)Ten napinak je vysunuty 8 mm.Neviem či je to veža alebo mam by kžudny e ete neaky čas to vydri.Kožko je hranica vysunutia napinaku keď sa u musi bezpodmienečne meni?Ďakujem pekne za radu a čas straveny pri čitani tohto romanu....
http://uloz.to/xiz6wcP6/2014-10-25-11-40-04-jpg
http://uloz.to/x4VtbAo4/napinak-retaze-jpg
http://uloz.to/xYLZezK1/video-.....-44-43-3gp
|
|
26.10.2014 20:00 -
Re: Rozvody / Peugeot 607 2.2 HDi
|
2745445
|
|
jumep
|
|
|
neviem co riesis
ale ak mas zbytocne peniaze tak si kup sadu
zospodu je rovnaky plast v ktorom to chodi
a musis dat von striky a cele to sanie rozpolit, potom vyberes vacky prehodis retaz a zlozis to ....
neviem co riesis
ale ak mas zbytocne peniaze tak si kup sadu
zospodu je rovnaky plast v ktorom to chodi
a musis dat von striky a cele to sanie rozpolit, potom vyberes vacky prehodis retaz a zlozis to ....
|
|
26.10.2014 20:06 -
|
2745447
|
|
edo172
|
|
|
no tak toho som sa bal e budem musie vybera von aj striky
no penazi nemam naviac len sa bojim aby sa niečo nestalo.Alebo sa nemoe nič sta okrem toho e bude poču reaz cvrlika?
no tak toho som sa bal e budem musie vybera von aj striky:-((((
no penazi nemam naviac len sa bojim aby sa niečo nestalo.Alebo sa nemoe nič sta okrem toho e bude poču reaz cvrlika?
|
|
26.10.2014 20:08 -
|
2745449
|
|
jumep
|
|
|
a remen by mal ist tiez druhy, v akom stave je ta retaz, pretoc si to a kontroluj ako to vypada a ries to az pri dalsich rozvodoch
a remen by mal ist tiez druhy, v akom stave je ta retaz, pretoc si to a kontroluj ako to vypada a ries to az pri dalsich rozvodoch
|
|
26.10.2014 20:09 -
|
2745451
|
|
edo172
|
|
|
Tak to by si mi velmi pomohol s tym prac.postupom
Ale tie striky musia is kadopadne von?Jooooj
Tak to by si mi velmi pomohol s tym prac.postupom:palec
Ale tie striky musia is kadopadne von?Jooooj
|
|
26.10.2014 20:11 -
|
2745452
|
|
edo172
|
|
|
ano ano remeň by som dal novy tu to mam u nachystane:.link.
ano ano remeň by som dal novy tu to mam u nachystane:http://autodielyvm.sk/inshop/scripts/shop.aspx?action=ShowShoppingCart
|
|
26.10.2014 20:11 -
|
2745453
|
|
jumep
|
|
|
striky su to najmenej
striky su to najmenej
Přílohy: C5 - B1DG3EP0 - Demontá - montá _ Vačkové hřídele.pdf ( 737230b ) - |
|
26.10.2014 20:18 -
|
2745459
|
|
edo172
|
|
|
Vďaka za ten postup vyberania vačky.To by som aj zvladol len tie trysky ma ser..
Vďaka za ten postup vyberania vačky.To by som aj zvladol len tie trysky ma ser..
|
|
26.10.2014 20:25 -
|
2745464
|
|
edo172
|
|
|
Ake naradie potrebujem k vytiahnutiu trysiek?Nemyslim kžuče ale neake pecialne alebo viem si ho vyrobi?
Ake naradie potrebujem k vytiahnutiu trysiek?Nemyslim kžuče ale neake pecialne alebo viem si ho vyrobi?
|
|
26.10.2014 21:27 -
|
2745489
|
|
jumep
|
|
|
nic, odpojis kable, povolis trubky, sundas prepad, povolis matice a vytiahnes von
kazdopadne si myslim ze ked takto tapes a bojis sa tychto jednoduchych veci, nemal by si sa sam do toho pustat
nic, odpojis kable, povolis trubky, sundas prepad, povolis matice a vytiahnes von
kazdopadne si myslim ze ked takto tapes a bojis sa tychto jednoduchych veci, nemal by si sa sam do toho pustat
|
|
27.10.2014 04:31 -
|
2745544
|
|
edo172
|
|
|
No klamal by som ak by som povedal e sa nebojim,ale ak tak len toho e nepojdu vstreky lahko von.Videl som paru videi keď vstreky neli von a to maturovanie kym sa im podarilo ich vytiahnu- uplna hroza!Nemam problem s pracou ako takou skor obavu či u boli niekedy vstreky von.Nabehane mam 231 000km.Take mali by is vytiahnu bez nasilia pekne rukou?V praci mame na vstreky vyahovak,preto som sa pytal či aj tu niečo take treba ma.ďakujem pekne za vystinu odpoveď.Som rad e je tu niekto ktory sa rad podeli o svoje skusenosti a nepovyuje sa nad druhymi aky je Muuudry ale s uctou to vysvetli aby tomu rozumeli vetci.Ďakujem pekne obom ste
No klamal by som ak by som povedal e sa nebojim,ale ak tak len toho e nepojdu vstreky lahko von.Videl som paru videi keď vstreky neli von a to maturovanie kym sa im podarilo ich vytiahnu- uplna hroza!Nemam problem s pracou ako takou skor obavu či u boli niekedy vstreky von.Nabehane mam 231 000km.Take mali by is vytiahnu bez nasilia pekne rukou?V praci mame na vstreky vyahovak,preto som sa pytal či aj tu niečo take treba ma.ďakujem pekne za vystinu odpoveď.Som rad e je tu niekto ktory sa rad podeli o svoje skusenosti a nepovyuje sa nad druhymi aky je Muuudry ale s uctou to vysvetli aby tomu rozumeli vetci.Ďakujem pekne obom ste :palec
|
|
27.10.2014 09:27 -
|
2745581
|
|
jumep
|
|
|
pri C8 (P807, phedra, ulysee) vedia zahrdzavet tak ze sa nedaju vybrat (roztrhol sa a musel sa vyfrezovat)
kazdopadne tu by nemal byt problem kym nejsu podfuknute
povolis, pootocis doprava dolava a vytiahnes von
inak existuje aj suprava na vytahovanie, das dole magnet, nasrobujes tycku s kladivom a vymlatis ho
zatial som tu mal len jedno auto kde to bol problem, striky ale sli na repas, pripadne si kup cistitc na klapky, ten rozpusta karbon a potom sa to da vytiahnut - nastriekas a nechas stat, zoskrabes co pojde
ak sa ti uz pohne doprava dolava tak pojde
pri C8 (P807, phedra, ulysee) vedia zahrdzavet tak ze sa nedaju vybrat (roztrhol sa a musel sa vyfrezovat)
kazdopadne tu by nemal byt problem kym nejsu podfuknute
povolis, pootocis doprava dolava a vytiahnes von
inak existuje aj suprava na vytahovanie, das dole magnet, nasrobujes tycku s kladivom a vymlatis ho
zatial som tu mal len jedno auto kde to bol problem, striky ale sli na repas, pripadne si kup cistitc na klapky, ten rozpusta karbon a potom sa to da vytiahnut - nastriekas a nechas stat, zoskrabes co pojde
ak sa ti uz pohne doprava dolava tak pojde
|
|
27.10.2014 15:38 -
|
2745651
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Ak má podozrenie na tú reaz , tak to rie. Mne sa pri cca 200 000 km roztrhla a stálo ma to ( obe vačkovky, vahadlá, znovu rozvody s vodnou pumpou a samozrejme práca mechanika) + nervy . Bolo to dos - a stalo sa mi to naastie 3 dni pred odchodom na dovolenku do Talianska. Cesta vlakom bola o vybavovanie opravy zaujímavejia.
Ak má podozrenie na tú reaz , tak to rie. Mne sa pri cca 200 000 km roztrhla a stálo ma to ( obe vačkovky, vahadlá, znovu rozvody s vodnou pumpou a samozrejme práca mechanika) + nervy . Bolo to dos - a stalo sa mi to naastie 3 dni pred odchodom na dovolenku do Talianska. Cesta vlakom bola o vybavovanie opravy zaujímavejia.
|
|
27.10.2014 15:57 -
|
2745658
|
|
jruze
|
|
|
Nedavno jsme řeili stejný problém - přetrený řetěz na RHR a rozpadlej ponovák. No hlava mi to nebere do teď - přeilo to ve k opravě bylo zapotřebí jen ponovák(řetěz je součástí) a práce.
Nedavno jsme řeili stejný problém - přetrený řetěz na RHR a rozpadlej ponovák. No hlava mi to nebere do teď - přeilo to ve k opravě bylo zapotřebí jen ponovák(řetěz je součástí) a práce.;-)
|
|
27.10.2014 18:23 -
|
2745722
|
|
edo172
|
|
|
jruze presne toho sa bojim!!!Zajtra pojdem demontova vrchny dekel a skusim potiahnu tu reaz tak ako ste mi radili.V strede kolieska tam ako je opasane retazou(podža hodin tak o 3tej hodine)panovak necham aby bol normalne zatlačeny na reazi predpokladam?
jruze presne toho sa bojim!!!Zajtra pojdem demontova vrchny dekel a skusim potiahnu tu reaz tak ako ste mi radili.V strede kolieska tam ako je opasane retazou(podža hodin tak o 3tej hodine)panovak necham aby bol normalne zatlačeny na reazi predpokladam?
|
|
27.10.2014 19:09 -
|
2745730
|
|
edo172
|
|
|
Ete sa chcem opyta ak vyberiem vstreky von moem da naspä stare tesniva (tie medene na pičke)alebo mam hneď radej kupi nove?Tie to:.link.
Ete sa chcem opyta ak vyberiem vstreky von moem da naspä stare tesniva (tie medene na pičke)alebo mam hneď radej kupi nove?Tie to:http://www.autokelly.sk/#PATH=31391882;4246625;4246673;4247126;34151371;34261717|CT=5|PCT=4|PDID=2065463|PDPID=2062617|LNG=1
|
|
27.10.2014 19:41 -
|
2745734
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Linky na Kelly nefungujou. Musí sem napsat kód dílu a kadý si ho v Kelly musi najít sám.
Linky na Kelly nefungujou. Musí sem napsat kód dílu a kadý si ho v Kelly musi najít sám.
|
|
| |
|
|