martinrx
|
11.09.2014 13:30 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
|

|
jruze napsal(a): CZ - HR - CZ rychlost mezi 150 -200Km/h letos najeto něco kolem 3000Km a spotřeba včetně popojíděk na plá,výlety a nákupy 7.1L ,největí nájezd z těch comi sem jezdí 350000Km (z toho 200000Km jako Praská dročka) a motor v dobré kondici.
Teda ty se toho fakt nebojí .
Já od té doby co jsem studoval ty pokuty za rychlost v rakousku, slovinsku a chorvatsku, tak u jezdím maximálně 140 . kdy si představím e by mě dovolená vyla třeba o 20 tis navíc, tak mi ta hodina cesty navíc nevadí....
Ale k tématu: Diesel jsem původně kdysi začínal tankovat u Shell, ale pak mělo několik známých problémy, tak jsem přeel na Benzinu (levnějí a bez problému). Známí v okolí po zkuenostech jedou nejčastěj do ČSAD - prý tam mají velký odběr, tím pádem je stále nafta čerstvá a navíc si hlídají kvalitu kvůli vlasním vozům a drahým opravám. Take ted beru kdy to jde taky tam. Prémiovou naftu neberu - nevěřím benzinkám, ale dávám si aditiva sám.
Ovem v zimě je situace jiná - tam je podle mých zkueností nejlepí OMV prémiová zimní, take jak mají přijít větí mrazy, jedu tam. |
| |
| |