Hanz 397
|
24.08.2014 22:40 -
Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
|

|
Ladman napsal(a): 2 Hanz 397: párkrát se mi to u stalo. Pomohlo kolečkem odzoomovat na celou Evropu. Zajímavý, e se mi to stalo na stejných místech, např. v Rakousku cca na půli cesty mezi Halámkami a Vídní. Taky jsem měl loni problém při cestě do Paříe. V Německu mne to z ničeho nic stahovalo z dálnice, ap. Ale to jsem měl jetě problém s přehříváním jednotky. Letos u mám problém vyřeen a v tom Rakousku stejně jako kadý rok mi to ukazuje, e jedu po louce mimo silnici, pak mi to ukazuje, e jsem na jiné silnici ne ve skutečnosti. Nakonec hláka, e nevidno ádné satelity.
Jo,vpodstatě tak se to chová... Na anténu se chystám taky-v práci máme docela často problém se zatečením do konektoru,ale tam je ploutev lepená a větinou je to na autech,kde někdo lakoval střechu a nechtělo se mu dávat 800 za novou ploutev...
Mě spí přijde,e by mohl ale být problém v jednotce,kdy po restartu funguje normálně. Taky jsem si vimnul,e kdy ho zrestartuju,kdy má problém,tak se mi přehrávání z Jukeboxu vrátí tam,kde začalo po posledním restartu(vypnutí zapalování a znovunastartování,např po pauze v jízdě),ale kdy jsem jí zkusil restartovat jen tak na zkouku,kdy bylo ve ok,tak přehrávání začalo,v místě,kde skončilo před restartem. |
| |
| |