| | |
12.11.2011 02:24 -
Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
2424647
|
|
onidlo2
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahojte,
vymenil som minuly tyzden C5 I za najnovsiu C5 III. Jazdene auto som doviezol z Francuzska, palubny pocitac je vsak len vo francuzstine. Presiel som snad cele menu, prehladal som cele forum na C5Club, ale nenasiel som nic, co by mi pomohlo zmenit ho na anglictinu alebo cestinu/slovencinu (ale aspon som podla navodu z C5Clubu aktualizoval mapy
Vie mi prosim niekto poradit, ako v novej C5-ke aktualizovat software respektive zmenit jazyk? Vyhovovala by mi anglictina/cestina/slovencina
(neviem, ci tam nejake ine jazyky vobec mam)
Vdaka!
Ahojte,
vymenil som minuly tyzden C5 I za najnovsiu C5 III. Jazdene auto som doviezol z Francuzska, palubny pocitac je vsak len vo francuzstine. Presiel som snad cele menu, prehladal som cele forum na C5Club, ale nenasiel som nic, co by mi pomohlo zmenit ho na anglictinu alebo cestinu/slovencinu (ale aspon som podla navodu z C5Clubu aktualizoval mapy:-))
Vie mi prosim niekto poradit, ako v novej C5-ke aktualizovat software respektive zmenit jazyk? Vyhovovala by mi anglictina/cestina/slovencina :-)
(neviem, ci tam nejake ine jazyky vobec mam)
Vdaka!
|
|
12.11.2011 07:12 -
Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
2424649
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Gratuluji k nove houpacce.
Jazyk znenis v menu sdruzeneho pristroje. Pri nastartovanem stojicim aute proved longpress na levem rolleru na volante. Dostanes se do rezimu nastaveni a v menu uz neni slozite najit language selection. Nepocitej vsak s CZ/SK. Only UK,ale hlasky jsou trivialni a navic jsou vesmes doprovazeny piktogramy, takze pro prumerneho majitele C5 neni rozhodne problem se orientovat. BTW - dej posleze echo, zda mas v tomto menu v sekci "lighing" moznost aktivovat denni sviceni. Ji jej musel aktivovat nejprve prex Lexii...
Hezkej den
Gratuluji k nove houpacce.
Jazyk znenis v menu sdruzeneho pristroje. Pri nastartovanem stojicim aute proved longpress na levem rolleru na volante. Dostanes se do rezimu nastaveni a v menu uz neni slozite najit language selection. Nepocitej vsak s CZ/SK. Only UK,ale hlasky jsou trivialni a navic jsou vesmes doprovazeny piktogramy, takze pro prumerneho majitele C5 neni rozhodne problem se orientovat. BTW - dej posleze echo, zda mas v tomto menu v sekci "lighing" moznost aktivovat denni sviceni. Ji jej musel aktivovat nejprve prex Lexii...
Hezkej den
|
|
12.11.2011 15:30 -
|
2424685
|
|
onidlo2
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dakujem za odpoved, uz sa konecne rozpravame po anglicky (CZ/SK nepotrebujem) Roller stacilo stlacit kratko, nedrzal som ho dlhsie (ak si dlhsie podrzanie myslel pod 'longpress').
V sekcii Lightning nemam denne svietenie - a chcel by som svietit cely den - hned ako nastartujem auto. Asi aj v CR je to povinnost. Takze zrejme len cez Lexiu. Vies mi prosim poradit, kde ju kupit? Nasiel som na eBay, bude to prosim Ta vhodne (nikdy som diagnosticke nastroje nepouzival, takze potrebujem trochu nakopnut)?
.link.
Mimochodom, z novej "houpacky" mam velku radost, aj ked sa mi zda omnoho omnoho tvrdsia, ako C5 I... Co je pre mna trochu sklamanie (snad to nie je problem mojho konkretneho kusu).
Dakujem za odpoved, uz sa konecne rozpravame po anglicky (CZ/SK nepotrebujem) :-)) Roller stacilo stlacit kratko, nedrzal som ho dlhsie (ak si dlhsie podrzanie myslel pod 'longpress').
V sekcii Lightning nemam denne svietenie - a chcel by som svietit cely den - hned ako nastartujem auto. Asi aj v CR je to povinnost. Takze zrejme len cez Lexiu. Vies mi prosim poradit, kde ju kupit? Nasiel som na eBay, bude to prosim Ta vhodne (nikdy som diagnosticke nastroje nepouzival, takze potrebujem trochu nakopnut)?
http://viewitem.eim.ebay.eu/Lexia-3-CITROEN--PEUGEOT-DIAGNOSTIC-FULL-COMPLET-HOT-SALE-100-SATISFACTION/280771158371/item
Mimochodom, z novej "houpacky" mam velku radost, aj ked sa mi zda omnoho omnoho tvrdsia, ako C5 I... Co je pre mna trochu sklamanie (snad to nie je problem mojho konkretneho kusu).
|
|
12.11.2011 19:35 -
|
2424731
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
onidlo2 napsal(a): Dakujem za odpoved, uz sa konecne rozpravame po anglicky (CZ/SK nepotrebujem) Roller stacilo stlacit kratko, nedrzal som ho dlhsie (ak si dlhsie podrzanie myslel pod 'longpress').
.link.
nemíchej více problematik do jednoho vlákna, bude tady chaos, hledej o diagnostice je tady toho dost, pouij vyhledávání vpravo nahoře, jen tak mezui nami děvčaty - aby ti ta diagnostika nenakopala celé auti a i tebe, kdy říká e tomu nerozumí
nemíchej více problematik do jednoho vlákna, bude tady chaos, hledej o diagnostice je tady toho dost, pouij vyhledávání vpravo nahoře, jen tak mezui nami děvčaty - aby ti ta diagnostika nenakopala celé auti a i tebe, kdy říká e tomu nerozumí ;-)
|
|
23.01.2012 14:56 -
|
2443537
|
|
Trasher
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
onidlo2: U mě stačí, kdy mám rozsvícená světla a vypnu zapalování, tak se samy zhasnout. Při přítím zapnutí zapalování se samy rozsvítí, nemusím na to sahat a nikde se nemuselo nic nastavovat.
onidlo2: U mě stačí, kdy mám rozsvícená světla a vypnu zapalování, tak se samy zhasnout. Při přítím zapnutí zapalování se samy rozsvítí, nemusím na to sahat a nikde se nemuselo nic nastavovat.
|
|
23.01.2012 17:39 -
|
2443575
|
|
jumep
|
|
|
je dost rozdiel ale mat svetla zapnute same PO nastartovani, ako ked svietia pred nastartovanim a pocas startovania zhasnu ....
je dost rozdiel ale mat svetla zapnute same PO nastartovani, ako ked svietia pred nastartovanim a pocas startovania zhasnu ....
|
|
24.01.2012 16:52 -
|
2443751
|
|
Trasher
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
A jak velký je to rozdíl ? Kdykoliv se rozjede, bude svítit a můe si být jist, e ho kvůli tomu policie nesmahne. Je třeba něčeho více? Nepředpokládám, e si někdo vleze do auta, zapne havení a několik hodin si počká, ne mu světla vytřískají baterku.
A jak velký je to rozdíl ? Kdykoliv se rozjede, bude svítit a můe si být jist, e ho kvůli tomu policie nesmahne. Je třeba něčeho více? Nepředpokládám, e si někdo vleze do auta, zapne havení a několik hodin si počká, ne mu světla vytřískají baterku.
|
|
24.01.2012 19:18 -
|
2443790
|
|
onidlo2
|
|
|
Ahoj,
ja ked necham zapnute svetla, vypnem motor, otvorim dvera - tak sa spusti "alarm" upozornujuci na zapnute svetla. Neskusal som, ci sa svetla po nejakej dobe vypnu, ale kazdopadne mi ten alarm tak prekaza, ze by to nebolo pre mna vhodne riesenie
Dik...
Ahoj,
ja ked necham zapnute svetla, vypnem motor, otvorim dvera - tak sa spusti "alarm" upozornujuci na zapnute svetla. Neskusal som, ci sa svetla po nejakej dobe vypnu, ale kazdopadne mi ten alarm tak prekaza, ze by to nebolo pre mna vhodne riesenie :-)
Dik...
|
|
27.01.2012 20:19 -
|
2444867
|
|
Trasher
|
|
|
Mám asi měsíc C5 a po čtení některých věcí tady na fóru jsem se začal trochu intenzivněji zajímat o systém navigace a celkově palubního počítače. Zjistil jsem, e verze firmware, kterou mám, je 8.11 a po poměrně rychlém průzkumu netu googlem mi přilo rozumné si systém zaktualizovat.
Stáhnul jsem si instalačku odtud: .link.
vypálil na CD a vyrazil nedočkavě k autu. Nastartoval jsem a dal CD do přehrávače. Naskočila hláka, e se CD identifikuje a pak dotaz, zda chci provést upgrade. Po potvrzení naskočil termometr, část CD se načetla, pak se celý počítač resnul a lo to do start módu, kde v horní části byly zobrazovány informace... Trvalo to celkem asi 40 minut, pak reset a poměrně dlouho tma.
Po chvilce zoufání, e jsem to sloil, naskočilo nové logo (u není ten aerodynamický tvar s nápisem, ale klasické logo citroenu) a systém začal fungovat bez problémů.
Na první pohled se mi nezdá, e by to bylo v něčem lepí, ale jednu věc sem zpozoroval hned - naskakuje to ihned po zapnutí zapalování, ádná půlminutová prodleva ne se systém nahraje. Co je příjemná změna
Doufám e tohle někomu pomůe. Pokud budete ten upgrade dělat, nenechte se znervóznit dlouhými prodlevami při restartech. Klidně to můe být i několik minut...
8.20 zdar!
Mám asi měsíc C5 a po čtení některých věcí tady na fóru jsem se začal trochu intenzivněji zajímat o systém navigace a celkově palubního počítače. Zjistil jsem, e verze firmware, kterou mám, je 8.11 a po poměrně rychlém průzkumu netu googlem mi přilo rozumné si systém zaktualizovat.
Stáhnul jsem si instalačku odtud: http://kowalma.com/Software%20CD%208.20.iso
vypálil na CD a vyrazil nedočkavě k autu. Nastartoval jsem a dal CD do přehrávače. Naskočila hláka, e se CD identifikuje a pak dotaz, zda chci provést upgrade. Po potvrzení naskočil termometr, část CD se načetla, pak se celý počítač resnul a lo to do start módu, kde v horní části byly zobrazovány informace... Trvalo to celkem asi 40 minut, pak reset a poměrně dlouho tma.
Po chvilce zoufání, e jsem to sloil, naskočilo nové logo (u není ten aerodynamický tvar s nápisem, ale klasické logo citroenu) a systém začal fungovat bez problémů.
Na první pohled se mi nezdá, e by to bylo v něčem lepí, ale jednu věc sem zpozoroval hned - naskakuje to ihned po zapnutí zapalování, ádná půlminutová prodleva ne se systém nahraje. Co je příjemná změna :)
Doufám e tohle někomu pomůe. Pokud budete ten upgrade dělat, nenechte se znervóznit dlouhými prodlevami při restartech. Klidně to můe být i několik minut...
8.20 zdar! :)
|
|
22.02.2012 17:54 -
|
2453104
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Napalil som si ten 8.20 iso subor, a nic. Ani netuklo. Vyberal a vkladal som to az ma to prestalo bavit, co moze byt za problem?
Napalil som si ten 8.20 iso subor, a nic. Ani netuklo. Vyberal a vkladal som to az ma to prestalo bavit, co moze byt za problem?
|
|
22.02.2012 18:23 -
|
2453111
|
|
jumep
|
|
|
a ako si si ho napalil?
a ako si si ho napalil?
|
|
22.02.2012 18:29 -
|
2453112
|
|
dwarf
|
|
|
Na cd-r rychlost 8x-najpomalsia aku mam.
Na cd-r rychlost 8x-najpomalsia aku mam.
|
|
22.02.2012 18:33 -
|
2453113
|
|
jumep
|
|
|
ale ako, ako subor na CD alebo image na cd?
ale ako, ako subor na CD alebo image na cd?
|
|
22.02.2012 18:41 -
|
2453114
|
|
dwarf
|
|
|
je to s priponou .iso, takze ako image. Co je asi naprddd,ze?
je to s priponou .iso, takze ako image. Co je asi naprddd,ze?
|
|
22.02.2012 18:52 -
|
2453115
|
|
jumep
|
|
|
no ma sa to ako image, potom to normalne hned nabehne
vidis po napaleni v pc adresarovu strukturu?
no ma sa to ako image, potom to normalne hned nabehne
vidis po napaleni v pc adresarovu strukturu?
|
|
22.02.2012 19:37 -
|
2453119
|
|
dwarf
|
|
|
Nie len: SoftwareCD8.20.
Nie len: SoftwareCD8.20.
|
|
22.02.2012 20:36 -
|
2453129
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
otevři ten image soubor v programu PowerISO a zadej vypálit.
otevři ten image soubor v programu PowerISO a zadej vypálit.
|
|
22.02.2012 20:44 -
|
2453133
|
|
dwarf
|
|
|
OK, skusim. Teraz mi to pise: Pls insert upgrade disk. Potom to vyhodi error a znovu to iste a stale dookola.
Este skusim ten Poweriso.
OK, skusim. Teraz mi to pise: Pls insert upgrade disk. Potom to vyhodi error a znovu to iste a stale dookola.
Este skusim ten Poweriso.
|
|
22.02.2012 20:46 -
|
2453134
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/poweriso
|
|
22.02.2012 20:53 -
|
2453136
|
|
dwarf
|
|
|
Vdaka, uz sa napaluje. Som zvedavi. Zena len kruti hlavou
Vdaka, uz sa napaluje. Som zvedavi. Zena len kruti hlavou :-)
|
|
| |
|
|