| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Setrvačník |  |
Dutch
|
11.07.2014 20:19 -
Re: Setrvačník
|
|

|
....tak mám zase dilema.... není to tak dlouho co vyel ve Světě motorů článek o dvouhmotě...sice se to týkalo Octávky, ale princip je asi stejnej....jasně tam psali, e sice kdy někdo dal jednohmotu, tak to na první pohled poznat nebylo, ale e se často stávalo, e ten motor pak po cca 20-30.000 km kleknul a přičítali to torzním kmitům, který nedokáe jednohmota tak vytlumit...
Letos jedeme zase na dovču a setrvák mi cvaká při rozjezdu a chcípání ikdy po jeho výměně mam najeto jen cca 30.000km. Je to defakto u cca 20.000 km stejné, nijak se to dál nezhoruje.
Tak přemejlim jestli ho vyměnit, nebo ne a za co. Valeo u ani omylem, take LUK nebo Sachs. Taky mi přijde, e ta lamela spojky je nejspí konstrukčně mení ne by měla bejt, začne smrdět docela rychle /třeba kdy přejídím do garáe takovej soklík a musim pomalu a opatrně, je to jetě do kopce/. Četl jsem ve vláknu, e na 1.6 se dělají větí lamely, tak jestli s emi na to moje RHZ nedělaj náhodou taky - nevím...
Autem toho jinak moc nenajezdim, jen víkendu delí trasy, taky přemejlím, e ho prodám a koupím nějaké to SUV, aby se člověk nebál i na tu zabahněnou cestu.
Take co s tím ? Nechat být a si cvrliká nebo měnit ?
Díky Dutch |
| |
| |