Mahony
|
27.06.2014 10:05 -
Re: Netěsnost filtru paliva
|
|

|
Mikra napsal(a): Uvauj logicky. Prospělo by baterce, kdyby mladej natěenec skočil do auta, nastartoval a vyrazil, i kdyby auto mělo leet na břie?
Ví jak dlouho to trvá, ne se to dokáe zdvihnout. A mladý na nic nečekaj. Jako na starý kodovce. Nastoupí a jedou. Kdo by čekal a řeil situaci, jestli u můe startovat, nebo teprve mávat uima a zvedat podvozek. Navíc rádio na plný pecky, klima taky, to si baterka mákne, jestli to bude probíhat současně.
Frantíci mlaďase znaj a tak se zamysleli a předvídavě udělali pár kroků jetě dřív, ne nadrenej mlaďas doáhne na klíček. Auto je hned po nasednutí schopný startovat a vyrazit se správnou výkou podvozku.
A koukni na ty jiný "lepí" auta. Ty třeba svítěj u po otočení klíčku. To zase nebere hlava mě. Točit startérem a svítit si k tomu na cestu mi přijde dost uhozený. 
Kdy u OT tak já taky, pak mě smázněte Mikra: Zajímavý jak si konstruktéry z PSA prokouknul Ale spí si myslim e to dorovnání výky je kvůli odtaení, kdy by ti neel nahodit motor auto bys táhnul po břie. |
| |
| |