| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning |  |
Tony_Z
|
26.06.2014 19:19 -
Re: Chiptuning
|
|

|
ehw napsal(a): Měl tu někdo xantii HDI 80kw a potom C5 2,2HDI 98Kw a dělal někdo tu chip na 98kw 2,2HDI?
Hledám něco v blízké době vhodného pro můj startup. Předtím jsem jezdil po Čr a zahraničí s rodinným vozem 83Kw 1900Kg a na dálnicí mezi PHABrno jsem musel mít často plyn na podlaze aby jsem udrel podle GPS rychlost 130-140km/h a u tak nechci jezdit a hledám něco silnějího. Zamýlel jsem Renault grand espace, ale tam by byla stejná pohádka. Auto čitě na benzín se nedoplatím a s LPG nezaparkuji v obchodním centru. Xantia 80Kw(@100kW) je stále slabí ne C5 a C5 je těí asi jenom na 150Kg take C5 2,2 hdi 98kw(@125kw) a potom dle YT videa by jsem se c5 dostal na zrychlení 0-100 za circa 9s a to by mi stačilo. 
Jestli jsi musel u 80Kw xantie mít plyn na podlaze, aby jela 130km/h po dálnici, tak ji má zřejmě ve zlém stavu. Páč by ti jela jak moje 1.9 TD - 66kw Xantie, co jsem měl. 
S C5 80Kw tento problém není (mám ji chiplou, jak se to projevuje oproti standardu si ji nepamatuji - jsou to 4 roky), take 2.2HDi (pokud nebude stářím nebo od někoho rozesraná) splňovat tvé poadavky. Chip netřeba.
Jinka souhlasím s kadým, kdo ti napsal, e nejlepí volbou, pokud chce sílu, je auto s origo silnějím motorem. 
(Pro vechny myslím, e tu bylo opakovaně rozebíráno, e ten, kdo nemá chip nebo tak nějak by neměl zasahovat a nelámat si s tímto vláknem hlavu) |
| |
| |