| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Vladimír
|
05.05.2014 00:19 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Děkuju Kuldovi za doporučení firmy, se kterou má dobré zkuenosti.
Mně se moje výe popisovaná situace vyřeila, či spíe "vyřeila" tím, e mi normální, ne plynařský servis vyměnil vechny cívky (u tam mám od přestavby na plyn asi pátou várku fungl nových cívek, které vdy vzápětí odejdou), vechny svíčky (asi správně tam dal ty určené na plyn, ale ty jsem rovně měnil teprve asi před čtvrt rokem), lambda sondu (prý byla zkratovaná a házela nesmyslné povely do řídící jednotky), dále dokonce i baterku, tu jsem ale měnil před 2 roky, a nahrál původní software od Citroena. Ve za cenu přes 20 000 Kč (slovy dvacet tisíc korun českých). Výměny prý byly nutné, ve zmíněné bylo v katastrofálním stavu .... Ale co je nejhorí, proč to vechno vzniká, nikdo, vůbec nikdo na světě neví. Zatím to tedy po této dalí (jedné z mnoha zásadních oprav, ke kterým jsem přinucen tak jednou měsíčně) opravě jezdí. jak dlouho, a co bude dál, to snad neví ani Bůh .... čekám, e tak za týden budu zase měnit vechny cívky .... Zásadní příčina potíí je velkou neznámou, nikdo netuí, co s tím. To auto je opravdu drahá milenka ...... A s opravdovou milenkou má společnou taky tu naprostou nepředvídatelnost, nevypočítatelnost a hltavost v odebírání peněz s cílem člověka promyleně, poouchle zcela zničit. Oebračování, neustálý stres, nespolehlivost .... Kdosi tady mi taky radil nastavování mezer u svíček a podobné odborné zásahy. To já neumím a nemám v úmyslu se to učit. Pokud zaplatím normální, poctivé peníze, musí mi přece profesionální automechanici zajistit uívání auta bez nutnosti stát se taky automechanikem ... Jestlie ne, pak ta celá technologie plynu je patná, nevyzkouená a nemělo by vůbec být dovoleno ji nabízet zákazníkům. Zdravím vechny a děkuji jetě jednou těm, co na můj příspěvek reagovali. U etřím na velký inzerát do celostátních novin, kde popíu své zkuenosti. Vladimír. |
| |
| |