| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Vladimír
|
29.04.2014 23:51 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Zdravím. Psal jsem do této diskuse ji dříve, asi tak před rokem. Mám C5, třílitr. Po mnohaletých zkuenostech bych rád vem dal dobrou radu. Netrpím "mazáckým syndromem" - kdy se mně vedlo zle, tak a se taky vem dalím, co přijdou po mně, taky vede zle. Pokud nechcete být zoufalí, přivedeni do neřeitelných situací, odkázáni na blahosklonnou milost arogantních servismanů, ve finále oebračeni a připraveni o vekeré úspory, ZAPOMEŇTE NA PLYN !!!!!!! ZAPOMEŇTE NA PLYN !!!!. Kdy Vám někdo poradí, abyste si nechali auto předělat na plyn, tak se mu vysmějte, fyzicky ho napadněte, rozbijte mu hubu, aby si pořádně rozmyslel někdy zase zlomyslně a poouchle někoho přivádět do netěstí. Já jsem byl celkem u 3 "plynařských" servisů a nikdo si s mým autem, předělaným na plyn, prostě neví rady. Taky jsem byl u asi 5 normálních servisů, kde mi u asi poesté vyměňovali vechny spálené cívky (prý plyn vyaduje jiné nastavení napětí, které ale spaluje cívky), asi 4 krát mám vyměňované svíčky, nové lambdasondy atd. atd. A stejně to nejezdí. Furt hlásí Antipollution fault a Catalyc converter fault (pak to jede na 5, nebo taky na 3 válce). Dal jsem za přestavbu v dobré víře poctivé peníze, nebyla to ádná pokoutní firma, přesto se to ale příerně, zoufale, nepovedlo. Po asi deseti návtěvách v této firmě (stále více mi dávali najevo, e je obtěuji) jsem přeel do dalí firmy (rezignoval jsem na záruku, abych měl pokoj, ve jsem si platil navíc sám), ale ani tam to nevyřeili. Navíc mi rovně dávali najevo, e jsem jejich podřízený. V deti mne nechali stát venku, ani by mne pozvali do jejich baráku (byl zamčený, ale byli tam). Třetí firma byla nadějná, ve finále mi ale (s jaktak sluným chováním, pominu-li, e v domluvenou dobu tam nebyli a musel jsem čekat) nakonec řekli, e prostě nevědí, co s tím. Na opravách, způsobených přestavbou na plyn, jsem zaplatil u asi 200 000 Kč. Hezká úspora, e. LIDI, NENECHTE SE ZBLBNOUT. PROVOZ C5 NA PLYN PROSTĚ NEFUNGUJE. Varuji !!!!! A je to sprosté, e ty firmy, přestoe to musejí vědět, klidně ty přestavby dělají. Bohuel jsem hodně zaměstnaný a nemám čas se soudit, A zbohatnu, dám celostránkový inzerát do vech velkých novin, kde budu lidi varovat. Vladimír |
| |
| |