PATaMAT
|
01.03.2014 18:20 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
|

|
jruze napsal(a): PataMat ví o čem mluví a jistě to i stačí,ale já si říkám e kadá guma stárne a tak dávám vechny - nejvíc práce dá to rozebrat a sloit - ten jeden Okrouek mne nepoloí ani finančně ani pracovně 
Já jen vycházím z toho, e pístnice na CX, BX, XM, XA ... staré 30 - 40 let chodí pořád stejně dobře a tyto gumové "podkládací" hranaté krouky jsou tam původní. Nemám rád zbytečnou práci a zbytečné investice bez uitku, to ve ...
Jak si psal o "nalepeném" kousku hliníku na pístnici co dělá rýhu, tak s tím sem se setkal taky a to hodněkrát, ale je zajímavé, e větinou pouze na C5 pístnicích. Dělá to na mne dojem, e někde v některé dráce je bordel - póny z výroby a ty se pak někdy dostanou na píst a přidřou se tam.
jruze napsal(a): Teď jsem to tu řeil při přetěsnění pístnic - měl jsem tu mení rozebral a byly tam větí - zadali jsme podle vin a mení ????? nechápali ani v Citroenu
jruze napsal(a):  No já kouk jen e je tam vin , čísla v hlavě nemám.  A skladník v Citroenu by to měl vědět a dát správné tam co jezdím já to vědí 
U to vědí ??? Jak říkám, je chyba v dokumentaci, tak e otrocky podle VIN objednávají patně ... |
| |
| |