| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřikovače |  |
fanda C5
|
06.02.2014 09:10 -
Re: Ostřikovače
|
|

|
jruze napsal(a): Čerpadlo ostřikovačů - 10-15cm hadička- zpětný ventil(sítko)-hadička k tryskám - kolínko .....  tohle ale vypadá na rozdělovací váleček přímo na čerpadýlku(bordel v nádobce který se dostane mezi váleček a blokuje ho) - myslím e ten mechanik co opravoval prasklou nádobku jí nevyčistil (a trochu odbočím : a navrhl reklamaci(na rozvody) - úniku oleje asi mezi blokem a ol.čerpadlem (né guferem) v místě olejového kanálku ? )- nebo se pletu?
Zdravím, taky jsem měl problém s motorkem ostřikovačů a rozebral jsem co lo, pravda byla ta, e pína ádná a přesto stříkal jak chtěl a nebo málo. Po rozebrání onoho rozdělovače jsem zjistil, e je nabobtnalá guma pístku co uzavírá vodu na jednu či druhou stranu. V podstatě to bylo přivřené na obě strany, stačí vzít smirek a pístek kousek odbrousit, samo kolmo na podélnou osu pístku. Jde to dobře, stačí troku, tak aby tam něco zbylo. Po této opravě ve OK. Naleptávají tu gumu ty dobroty co tam lejeme na zimu, ale i moná ty letní, nejlepí je asi čistá kohoutkova na léto a na tu zimu se nedá holt nic dělat. |
| |
| |