| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřikovače |  |
jruze
|
06.02.2014 01:04 -
Re: Ostřikovače
|
|

|
lenkal123 napsal(a): No to by odpovídalo, ale zkouela jsem profouknout- syčí, take vzduch jde skrz. Popíu postup  rozpojím hadičky (u kapoty) fouknu tam kompresorem tlak a stane se e stříknu li pak na přední okno (za stavu rozpojených hadiček) tak z hadičky jde voda, profouknu ventilek (je to jakoby plastový kousek, který spojuje hadičku s tou, co u je pod kapotou) a zapojím hadičky - stříknu, spustí se stěrače, ale voda stříká zezadu. Chci zkusit jetě rozebrat ten starý, vyčistit a dát ho tam zpátky, ale mno jako enská si na to sama netroufnu, tak počkám na nějakou muskou asistenci, ale jsem sama zvědavá, čím to nakonec bude. Člověk si řekne, tak a ostřikuje jen předek a je to bez problému. No jo, ale je to koda
Jestli se teda tím zpětným ventilkem myslelo toto plastový kousek ve tvaru L (oba rozměry stejně velké) a je to spojovací článek mezi hadičkou co vede z nádobky a hadičkou, která vede pod kapotou smerem k ostřikovacím tryskám. tu jsem měla na mysli já. ALe jestli je jinde etě něco jinýho budu hledat
Čerpadlo ostřikovačů - 10-15cm hadička- zpětný ventil(sítko)-hadička k tryskám - kolínko ..... tohle ale vypadá na rozdělovací váleček přímo na čerpadýlku(bordel v nádobce který se dostane mezi váleček a blokuje ho) - myslím e ten mechanik co opravoval prasklou nádobku jí nevyčistil (a trochu odbočím : a navrhl reklamaci(na rozvody) - úniku oleje asi mezi blokem a ol.čerpadlem (né guferem) v místě olejového kanálku ? )- nebo se pletu? |
| |
| |