Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřikovače
jruze
06.02.2014 01:04 - Re: Ostřikovače
U??vate?
lenkal123 napsal(a):
No to by odpovídalo, ale zkoušela jsem profouknout- syčí, takže vzduch jde skrz. Popíšu postup rozpojím hadičky (u kapoty) fouknu tam kompresorem tlak a stane se že stříknu li pak na přední okno (za stavu rozpojených hadiček) tak z hadičky jde voda, profouknu ventilek (je to jakoby plastový kousek, který spojuje hadičku s tou, co už je pod kapotou) a zapojím hadičky - stříknu, spustí se stěrače, ale voda stříká zezadu. Chci zkusit ještě rozebrat ten starý, vyčistit a dát ho tam zpátky, ale mno jako ženská si na to sama netroufnu, tak počkám na nějakou mužskou asistenci, ale jsem sama zvědavá, čím to nakonec bude. Člověk si řekne, tak a ostřikuje jen předek a je to bez problému. No jo, ale je to škoda

Jestli se teda tím zpětným ventilkem myslelo toto plastový kousek ve tvaru L (oba rozměry stejně velké) a je to spojovací článek mezi hadičkou co vede z nádobky a hadičkou, která vede pod kapotou smerem k ostřikovacím tryskám. tu jsem měla na mysli já. ALe jestli je jinde eště něco jinýho budu hledat

Čerpadlo ostřikovačů - 10-15cm hadička- zpětný ventil(sítko)-hadička k tryskám - kolínko ..... tohle ale vypadá na rozdělovací váleček přímo na čerpadýlku(bordel v nádobce který se dostane mezi váleček a blokuje ho) - myslím že ten mechanik co opravoval prasklou nádobku jí nevyčistil (a trochu odbočím : a navrhl reklamaci(na rozvody) - úniku oleje asi mezi blokem a ol.čerpadlem (né guferem) v místě olejového kanálku ? )- nebo se pletu?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator