jruze
|
24.01.2014 22:33 -
Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
|

|
martinrx napsal(a): Zjistil jsem e věc se má tak: po instalaci aktualizace se prostě vymae nastavení funkcí vozidla. Nevím jestli je verzí software více pro různé výbavy vozidel. Kadopádně to znamená e po aktualizaci se musí spousta věcí v diagnostice nastavit znovu. Problém je v tom e nevím jak to tam bylo a proto moje rada: před aktualizací si zapsat vechna nastavení a pak to ve znovu přesně nahodit. 
Kadopádně asi je tu monost jít do Citroenu a spárovat vozidlo přes internet s vin kodem vozidla... Jen zatím nemám odvahu tam jít - co mi řeknou na to e tam mám instalovaný soft staený z internetu. Můj servisák mi navíc vyprávěl o případech kdy po podobné instalaci nelegálního soft. a připojení k Citroen databázi můe dojít k hodně nepředvídaným jevům - výjimečně snad a k imobilizaci vozidla. čím novějí vozidlo - tím to můe být horí problém. Není toti úplně přesně jasné do čeho veho se při tom spárování sáhne - je moné e se to týká i řídících jednotek.
Kadopádně nový firmware nevidím jako přínos (kromě monosti nových map), spí naopak. je tam navíc v navigaci okno, které se mi nedaří vypnout - původní fullscreen mod byl mnohem lepí.
Taky se nám nepodařilo vypnout hláku "emergency call deactivated" (ale to neznamená e to nejde), a občas se objevuje hláka "engine need repair".
Kadopádně bych uvaoval nad nějakým starím Firmware s fullscreen modem ( e by 8.11?), pokud by byl moný downgrade. Zkouel to někdo?
Já tam mám 8.20 a jsem spokojený - jak s mapou tak s ostatním. |
| |
| |