zhrado
|
06.01.2014 20:25 -
Re: Pérování, tlumení, tvrdost auta
|
|

|
Súhlasím s Jumepom. A ete som čítal, e na Fordy je hocijaká druho, treovýroba lepia ako originál A k BMW, pár dní dozadu som iel pár 100km na 525d 2008 na zimných runflatoch a čo sa týka hlučnosti podvozku tak to bolo o dos lepie ako moja stará C5, motor bolo poču len pri akcelerácii, zvuk od kolies minimálny. Nebolo to také plavné ale prekvapila ma NEhlučnos podvozku! Je mi jasné, e je to novie auto, e bolo minimálne 2 krát také drahé atď.. Inak kamo ma staré audi, jednu 1,9tdi r.v.96 a druhú V6 benzín r.v.96 a tie pocitovo mäkie tlmia nerovnosti ale niesú také plavné a sú oveža tichie od náprav, motora, kolies, aerodynamiky. Keď sa ide po hrbolatej ceste sú mäkie a ovela tichie. C5 hučí, búcha, vrzga a tak dáko poskakuje alebo čo. Veža robí hlučnos a tá je od náprav u citróna proste dos vysoká. Čo u, Audi tie stálo nové 2*tožko A ete bol kamo prekvapený, e na to aké je to plavné sa to minimálne nakláňa a celkom dos ten podvozok znesie v zákrutách, aspoň pocitovo. Take by som zhrnul, čo je asi veobecne známe. C5 s hydraulikou je plavné auto, malé nerovnosti ehlí, ale podvozok je hlučnejí pri väčích nerovnostiach. + je výhoda zmena výky a automatické udrovanie nastavenei výky. |
| |
| |