vasa
|
23.12.2013 20:00 -
Re: Suspension system faulty
|
|

|
jruze napsal(a): Má to auto tlačítko sport? Jak to péruje? To e padá zadek je na 90% těsnění , jestli se zhorilo pérování mohl si prorazit membránu v kouly(jestli jsi jel s autem na dorazech tak to nemusely přeít pístnice(nepravděpodobné).Předpokládám e LDS je tam dost a za jízdy to drí vejku jak má tak by mělo stačit přetěsnit pístnice,jestli jsi jel v nejvyí poloze tak by mohl být problém jak s koulema tak s pístnicemi,a ten přední korektor vyměň stejně.Zvedni to v garái nahoru- povol si víčko od nádobky - odpoj přepady od pístnic(ty přepady sveď donějakých skleniček a do manet nějaké hadíčky a do jiných skleniček - ráno nebo a to sleze skontroluj kolik je u zadních pístnic LDS - tak pozná která poutí (větinou P.Z.) 
Sport to nemá. Pokud to funguje tak za jízdy výku drí, v nejvyí poloze jsem nejezdil, jel jsem pár km se spadlým zadkem, snail jsem se opatrně. Péruje to celkem normálně, nemám to s čím porovnat... Ale u kdy to u Vás bylo na Z ramenech asi před rokem, tak jste hodnotil zadek e péruje hůř.
Na tuhle operaci bohuel nemám dílnu, nevejdu se tam... A stejně teď přes svátky neseenu díly. Nechám to a na leden. |
| |
| |