| | |
24.04.2013 13:23 -
Suspension system faulty
|
2571533
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj lidičky, po kadém sepnutí klíčku v zapalování mi to na systémové obrazovce ukáe suspension system faulty. Mám CIII zhruba měsíc a v Citroenu to vyřeili tím, e smázly chyby a po dalím nastartování to tam bylo znovu. Nevíte co by to mělo znamenat? Děkuji
Ahoj lidičky, po kadém sepnutí klíčku v zapalování mi to na systémové obrazovce ukáe suspension system faulty. Mám CIII zhruba měsíc a v Citroenu to vyřeili tím, e smázly chyby a po dalím nastartování to tam bylo znovu. Nevíte co by to mělo znamenat? :-( Děkuji
|
|
24.04.2013 19:48 -
Re: Suspension system faulty
|
2571635
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
právě e ve funguje jak má
právě e ve funguje jak má :nevim
|
|
24.04.2013 19:55 -
|
2571637
|
|
Geff
|
|
|
tedy v manuálu jsem viděl, e kdy dávají manuálně auto směrem dolu a nahoru, tak se ukazují polohy na palubní desce, mně ale nic a hydraulika zvedá i klesá. U od koupení na hadici od koule ve předu je černá vazelína jako by to bylo měněné, ale olej nikde neteče.
tedy v manuálu jsem viděl, e kdy dávají manuálně auto směrem dolu a nahoru, tak se ukazují polohy na palubní desce, mně ale nic a hydraulika zvedá i klesá. U od koupení na hadici od koule ve předu je černá vazelína jako by to bylo měněné, ale olej nikde neteče. :nevim
|
|
24.04.2013 21:34 -
|
2571688
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Domluv se s Hanzem a zajeď k němu. Má to kousek.
.link.
Domluv se s Hanzem a zajeď k němu. Má to kousek.
http://www.c5club.cz/profiles/Hanz%20397
|
|
25.04.2013 22:22 -
|
2572087
|
|
Hellvena
|
Město: London, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Geff napsal(a): Ahoj lidičky, po kadém sepnutí klíčku v zapalování mi to na systémové obrazovce ukáe suspension system faulty. Mám CIII zhruba měsíc a v Citroenu to vyřeili tím, e smázly chyby a po dalím nastartování to tam bylo znovu. Nevíte co by to mělo znamenat? Děkuji
Take jsem mel ten problem a menil mne Hight Sensor stalo to celkem 97.92 liber [prepoctu 2800 Kc]
Take jsem mel ten problem a menil mne Hight Sensor stalo to celkem 97.92 liber [prepoctu 2800 Kc]
|
|
16.05.2013 00:15 -
|
2580049
|
|
paull
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Hellvena napsal(a): Take jsem mel ten problem a menil mne Hight Sensor stalo to celkem 97.92 liber [prepoctu 2800 Kc]
Prosím, ukate foto kde byl problém Hight Sensor Díky
Prosím, ukate foto kde byl problém Hight Sensor Díky
|
|
23.05.2013 22:10 -
|
2582156
|
|
shalafi
|
|
|
Tak tato hlaska ma dnes pozdravila pri odchode z Metra - na parkovisku bolo auto v najnizsej polohe (ocakaval som tazky nakup) no nakoniec som skoro nic nekupil. Nasadnem teda do prazdneho auta, nastartujem, podvihnem do normalnej polohy .. kedze som lama zabudliva, niesom si isty a podvihnem este raz .. vidim uz mid-high polohu, tak stlacim dole - proste z najnizsej namackam hore-hore-dole. Popri tom pomalicky vytacam na prazdnom parkovisku velky obluk (cca 10-15 km/h). Zdvihol sa zadok, potom predok asi do polovice medzi low a normal a vybehne "Suspension faulty, max 90km/h". Nasledne uz nereagovalo ani jedno tlacitko zmeny vysky, iba sport/normal. Na polceste domov skusam vypnut motor, vytiahnut klucik, po nastartovani stale ta ista hlaska. Pridem domov, vybalim nakup, chystam sa do servisu, auto stalo asi 10 minut. Nastartujem, vsetko ok, auto chodi medzi vsetkymi polohami, ziadny error, ako keby sa nam to obom iba snivalo. Najazdene od novoty ~13ooo km. Na diag som to zatial nemal cas pichnut, skusim zajtra v praci ..
Tak tato hlaska ma dnes pozdravila pri odchode z Metra - na parkovisku bolo auto v najnizsej polohe (ocakaval som tazky nakup) no nakoniec som skoro nic nekupil. Nasadnem teda do prazdneho auta, nastartujem, podvihnem do normalnej polohy .. kedze som lama zabudliva, niesom si isty a podvihnem este raz .. vidim uz mid-high polohu, tak stlacim dole - proste z najnizsej namackam hore-hore-dole. Popri tom pomalicky vytacam na prazdnom parkovisku velky obluk (cca 10-15 km/h). Zdvihol sa zadok, potom predok asi do polovice medzi low a normal a vybehne "Suspension faulty, max 90km/h". Nasledne uz nereagovalo ani jedno tlacitko zmeny vysky, iba sport/normal. Na polceste domov skusam vypnut motor, vytiahnut klucik, po nastartovani stale ta ista hlaska. Pridem domov, vybalim nakup, chystam sa do servisu, auto stalo asi 10 minut. Nastartujem, vsetko ok, auto chodi medzi vsetkymi polohami, ziadny error, ako keby sa nam to obom iba snivalo. Najazdene od novoty ~13ooo km. Na diag som to zatial nemal cas pichnut, skusim zajtra v praci ..
|
|
23.05.2013 23:49 -
|
2582166
|
|
jruze
|
|
|
shalafi napsal(a): Tak tato hlaska ma dnes pozdravila pri odchode z Metra - na parkovisku bolo auto v najnizsej polohe (ocakaval som tazky nakup) no nakoniec som skoro nic nekupil. Nasadnem teda do prazdneho auta, nastartujem, podvihnem do normalnej polohy .. kedze som lama zabudliva, niesom si isty a podvihnem este raz .. vidim uz mid-high polohu, tak stlacim dole - proste z najnizsej namackam hore-hore-dole. Popri tom pomalicky vytacam na prazdnom parkovisku velky obluk (cca 10-15 km/h). Zdvihol sa zadok, potom predok asi do polovice medzi low a normal a vybehne "Suspension faulty, max 90km/h". Nasledne uz nereagovalo ani jedno tlacitko zmeny vysky, iba sport/normal. Na polceste domov skusam vypnut motor, vytiahnut klucik, po nastartovani stale ta ista hlaska. Pridem domov, vybalim nakup, chystam sa do servisu, auto stalo asi 10 minut. Nastartujem, vsetko ok, auto chodi medzi vsetkymi polohami, ziadny error, ako keby sa nam to obom iba snivalo. Najazdene od novoty ~13ooo km. Na diag som to zatial nemal cas pichnut, skusim zajtra v praci ..
Tlačítko není na hraní - asi zafungovala ochrana proti přehřátí nebo něco takového
Tlačítko není na hraní - asi zafungovala ochrana proti přehřátí nebo něco takového
|
|
24.05.2013 00:03 -
|
2582167
|
|
jumep
|
|
|
to si nemyslim, i ked X7 ma prepracovanejsie to ovladanie motora
to si nemyslim, i ked X7 ma prepracovanejsie to ovladanie motora
|
|
24.05.2013 22:47 -
|
2582430
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
To se mi přesně stalo taky kdy sem měl auto teprv chvíli.Hrál sem si s výkou (párkrát nahoru a dolu asi 3x) a vyskočila hláka "Suspension system faulty" a u to nereagovalo.Celej orosenej sem volal do Holetína kde mě uklidnili e to nějakou ochranu má prej.Zapálil sem si cigáro a ne sem dokouřil tak to začlo fungovat a funguje do dnes.U si s tim radi zbytečně nehraju
To se mi přesně stalo taky kdy sem měl auto teprv chvíli.Hrál sem si s výkou (párkrát nahoru a dolu asi 3x) a vyskočila hláka "Suspension system faulty" a u to nereagovalo.Celej orosenej sem volal do Holetína kde mě uklidnili e to nějakou ochranu má prej.Zapálil sem si cigáro a ne sem dokouřil tak to začlo fungovat a funguje do dnes.U si s tim radi zbytečně nehraju :-))))
|
|
24.05.2013 23:24 -
|
2582450
|
|
jumep
|
|
|
zvlastne, ked tu menim niekomu lds alebo nieco podobne tak auto dvihnem hore dole aj 10x po sebe ... a vzdy bez hlasky ... nejdem strasit ... ale skor ti zblbol vyskac alebo nieco podobne co sa potom spravilo ...
pri X7 ale neviem, tam je to mierne o niecom inom, aj ked samotna ochrana asi nehodi suspension faulty hlasku, len skratka minutu nedovoli motoru dvihat (nieco ako ked x krat tuknes do otvorenia zadneho okna, tiez ten zamok nepojde az po nejakej chvili ti to dovoli znova)
zvlastne, ked tu menim niekomu lds alebo nieco podobne tak auto dvihnem hore dole aj 10x po sebe ... a vzdy bez hlasky ... nejdem strasit ... ale skor ti zblbol vyskac alebo nieco podobne co sa potom spravilo ...
pri X7 ale neviem, tam je to mierne o niecom inom, aj ked samotna ochrana asi nehodi suspension faulty hlasku, len skratka minutu nedovoli motoru dvihat (nieco ako ked x krat tuknes do otvorenia zadneho okna, tiez ten zamok nepojde az po nejakej chvili ti to dovoli znova)
|
|
26.05.2013 12:06 -
|
2582853
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak záhada,proč někdo naleje do hydry zelenej olej(LHM) místo oranovýho(LDS) je asi vyřeená... Ne vdy to toti musí být LHM,kdy je tam zelenej hnůj. Mám tady X7 s tekoucí př.pístnicí a pán,co mi to přivezl(ne majitel),mi přivezl jetě olej na dolití do hydry.Je to označený,jako LDS,je to od Febi a je to zelený. Spí mi to barvou připomíná Pentosin CHF11S,kterej pouívají jiné automobilky do hydraulických systémů,ne LHM. Je pravda,e na tom Pentosinu píou,e je mísitelnej s LDS,ale asi bych to nezkouel. Stejně,jako tam nalejt tohle...
Take za to,e to tam je,kolikrát můou prodejci náhradních dílů.
Tak záhada,proč někdo naleje do hydry zelenej olej(LHM) místo oranovýho(LDS) je asi vyřeená... Ne vdy to toti musí být LHM,kdy je tam zelenej hnůj. Mám tady X7 s tekoucí př.pístnicí a pán,co mi to přivezl(ne majitel),mi přivezl jetě olej na dolití do hydry.Je to označený,jako LDS,je to od Febi a je to zelený. Spí mi to barvou připomíná Pentosin CHF11S,kterej pouívají jiné automobilky do hydraulických systémů,ne LHM. Je pravda,e na tom Pentosinu píou,e je mísitelnej s LDS,ale asi bych to nezkouel. Stejně,jako tam nalejt tohle...
Take za to,e to tam je,kolikrát můou prodejci náhradních dílů.
|
|
26.05.2013 16:46 -
|
2582941
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
o tom jsem tu psal u před 3 rokama .link.
o tom jsem tu psal u před 3 rokama http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/166723-hydraulicka-kapalina-lds-obecne/3/#.UaIfDKK-2So
|
|
26.05.2013 18:56 -
|
2582979
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ale to Ferodo je normálně oranový,ne? mě se ho onehdá snaili v kelly nacpat...
Ale to Ferodo je normálně oranový,ne? mě se ho onehdá snaili v kelly nacpat...
|
|
| |
|
|