jruze
|
20.12.2013 22:34 -
Re: Antipollution fault - teplotni cidlo
|
|

|
Kounect napsal(a): Jetě doplním, e během kontroly s kamarádem jsme zjistili, e při 1700ot./min. by mělo dojít k max. plnění turba ( snad si pamatuji správně 2100mbar? ), ale toto nastane a při 2100ot./min. Procházeli jsme mapy, které můou výkon/mnoství vstříknutého paliva/vliv na funkci turba ovlivnit, ale ádná by neměla provoz omezovat tímhle způsobem ( auto do 2000ot. mrtvé, do 2100ot. se sbírá, od 2100ot. normálně funguje ), tedy jsme zkráceně řečeno vyloučili problém v pohrabané ŘJ. Ruku do ohně za to nedáme, protoe nikdy neříkej nikdy, ale jinak to fakt vypadá v pořádku. Proto jsem se vydal touhle cestou, diagnostika, hledat a konzultovat co jsem nael. Za kadou dílčí radu kadopádně děkuji 
U 2.2 HDI 98Kw je turbo v nízkých ot. otevřeno naplno a jeho výkon je omezován příkazem jednotky - je potřeba toto měřit za jízdy dost často se mi stává e na místě OK za jízdy vechno jinak.To turbo bez zátěe můe ukazovat méně páč nepotřebuje nezatíený motor tolik k dosaení otáček (moná patně vysvětleno-popsáno) - hlavně mám v hlavě hodnoty jak mají být origo a né jak na upravené jednotce a proč a jak to snese tolerace. |
| |
| |