jruze
|
20.12.2013 21:56 -
Re: Antipollution fault - teplotni cidlo
|
|

|
Kounect napsal(a): Ne to samozřejmě ne, auto moc dobře vědělo, e jsou 2°C, ale tady napsalo tuhle kravinu...nevím, jestli to má spojitost k tomuhle čidlu teploty, ale jinak jsem samozřejmě kontroloval vechny teploty průběně, teplota vody motoru začínala na 11,8°C, teplota vzduchu normálně zmíněné 2°C a v poslední fázi teplota vody 55°C. Během laborování se ale ádná veličina u této závady ( z obrázku ) nezměnila.
No pozměněná mapa - soft - zakázané hlěky a díky tomu e jsou signály blízko sebe to píe kraviny o vech v tomto případě teplotách - po nastartování čidlo teploty FAP v podstatě neměří a určitě né zmíněnou teplotu,naopak pozměněný soft říká e jsi na sibiři (a to i u nové váhy) - pokud má edé BSI tak tu mám sadu jednotek s FAPoff dobře provedeném stavu. - nejsem zastáncem tohoto,ale je to z vraku - já to protoe jsem proti montovat nebudu. (ta tepP se nemění? - no asi nastavena napevno a asi si jednotka vzpomenula a začala je vnímat a reagovat na ně.Z těchto důvodů nemám rád FAPoff - teď se v tom vyznej?? |
| |
| |