Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chladici system - ztraci se voda
draceq
17.12.2013 10:42 - Re: Chladici system - ztraci se voda
99
Tak jsem včera odhalil, že mi auto dělá při stání loužičku nemrzky Dnes natlakováno a zjištěno, kde je asi s největší pravděpodobností problém. A s tím souvisí i prosba - nemáte někdo prosím po ruce obrázek s čísly dílů celého systému chladících hadic u C5II 1.6 HDI r.v. 2005? Mám totiž s největší pravděpodobností (po tlakové zkoušce a gynekologické prohlídce motoru) maličkou dírku v jedné ze dvou tvarovaných plastových trubek, které vedou (při pohledu zepředu na auto) z pravé strany z plastového domku dozadu za motor (pod vzduchový filtr). Nejsou to obyčejné hadice, ale plastové, v ohybech žebrované speciální tvarovky (já vím, pitomej popis, ale vyfotit se to díky bezva přístupu moc nedá). Rád bych ověřil, že sháníme opravdu správný díl, foto samotné trubky v katalogu je někdy dost zavádějící a díky bezva přístupu nechci nechat rozebrat půl motoru, jen aby mechanici zjistili číslo. V katalogu jsou totiž dvě dost podobné položky, tak abychom si v tom udělali jasno... Díky

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator