Honzaho
|
15.12.2013 20:48 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
Netroufám si dávat moc rezolutní hodnocení, ale protoe jakési minizkuenosti s oběma bazary mám, zkusím se k tomu vyjádřit. Na ESA se mi nelíbí, e konkrétně na své C5 v inzercích dává "ilustrační foto" a kdy jsem se na konkrétní auto přiel do bazaru podívat, krmili mně pohádkami, proč ho nemají a e by mně sehnali jiné (čili dostat zákazníka do drápů a pak ho zpracovat, aby koupil něco pro co si nepřiel).
Na druhou stranu jsem v Áčkách dobře pořídil svoje současné auto (proti linku od flyteSVK - stejné palivo, kombík, spotřeba ve městě o 2l nií, kombinovaná o 1l nií, 12kW navíc, o 2 roky mladí, zimní gumy navíc, o 160tis km méně najeto, estikvalt, jen o čtvrtinu draí (přesněji o 27%), ale patná pověst tohoto turbomotoru s přímým vstřikem paliva. To ale zcela jistě neznamená, e v AAA je ve úasné. Dlouho jsem se třeba smiřoval s faktem, e nevím co se s autem dělo, kdy v těch AAA bylo skoro celý rok a absolvovalo blíe nedefinovanou opravu za 500 Éček. Taky mne hezky okubali na staré C5I, protoe byla udrovaná, jezdila na LPG za hubičku a já jsem si pitomec chvíli myslel, e si ji nechám na běné otloukání po Praze. Kdy mne ten skvělý nápad za 2 dny přeel, u to nebylo auto na protiúčet a poměr výkupní a nové prodejní ceny 1:3. Taky je např. nezajímala faktura na čerstvě provedenou výměnů rozvodů včetně čerpadla a drákového řemene (pro budoucího majitele dost důleitá informace).
No tak asi tak .... |
| |
| |