Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
LiborB12
07.11.2013 18:20 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
Abych přidal svoji trošku do mlýna, tak se také svěřím, jak jsem přišel ke svému parníku.

Staré auto dosluhovalo a sešli se na něm takové investice, že jsem rozhodl, že potřebuji sehnat nějaký nový vůz. Rozhlásil jsem to po všech známých, kterých mám díky bývalé práci dost v oblasti autoopravárenství. Bylo mi vlastně jedno, co to bude za vůz. Měl jsem ale požadavky na elektrická okna, klimatizaci a velký kufr, kam se jako rodina se dvěma malými dětmi sbalíme včetně kočárku na několik dní (hory apod.) Dal jsem určitý cenový limit a čekal kdo se ozve. Po pár dnech se ozval kamarád mechanik z jednoho servisu, že by pro mě měl C5 I 2.0Hdi, která je dovezena před 4 lety ze zahraničí a tyto 4 roky má u nás jediného majitele, který jezdí na servis celou dobu k nim. Chvíli jsem měl z auta strach hlavně kvůli hydro a celkově kvůli kategorii auta. Přecijen auto s původní cenou kolem milionu bude asi servisně nákladnější než například Octavie. Po zhodnocení minulosti auta, kterou jsem se dověděl, jsem měl představu, co je hotovo a co mě čeká. Jaké bylo překvapení, že servisní náklady nijak náročné nejsou. Nebylo nakonec co řešit. Navíc benefit pro mě, že kamarád mechanik, který mi ho doporučil má sám C5, takže zná specifika modelu, co se oprav týče. Auto se objevilo u mě v garáži. Začal jsem se s autem postupně seznamovat a začínalo se mi líbit čím dál víc. Výsledek je takový, že se těším na každou delší cestu. Doufám, že auto bude sloužit co nejdéle bez nějakých závažných potíží a už teď vím, že až bude třeba vůz vyměnit, tak C5 III bude horký kandidát a první auto, na které budu v inzerci koukat.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator