LiborB12
|
07.11.2013 18:20 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
Abych přidal svoji troku do mlýna, tak se také svěřím, jak jsem přiel ke svému parníku.
Staré auto dosluhovalo a seli se na něm takové investice, e jsem rozhodl, e potřebuji sehnat nějaký nový vůz. Rozhlásil jsem to po vech známých, kterých mám díky bývalé práci dost v oblasti autoopravárenství. Bylo mi vlastně jedno, co to bude za vůz. Měl jsem ale poadavky na elektrická okna, klimatizaci a velký kufr, kam se jako rodina se dvěma malými dětmi sbalíme včetně kočárku na několik dní (hory apod.) Dal jsem určitý cenový limit a čekal kdo se ozve. Po pár dnech se ozval kamarád mechanik z jednoho servisu, e by pro mě měl C5 I 2.0Hdi, která je dovezena před 4 lety ze zahraničí a tyto 4 roky má u nás jediného majitele, který jezdí na servis celou dobu k nim. Chvíli jsem měl z auta strach hlavně kvůli hydro a celkově kvůli kategorii auta. Přecijen auto s původní cenou kolem milionu bude asi servisně nákladnějí ne například Octavie. Po zhodnocení minulosti auta, kterou jsem se dověděl, jsem měl představu, co je hotovo a co mě čeká. Jaké bylo překvapení, e servisní náklady nijak náročné nejsou. Nebylo nakonec co řeit. Navíc benefit pro mě, e kamarád mechanik, který mi ho doporučil má sám C5, take zná specifika modelu, co se oprav týče. Auto se objevilo u mě v garái. Začal jsem se s autem postupně seznamovat a začínalo se mi líbit čím dál víc. Výsledek je takový, e se těím na kadou delí cestu. Doufám, e auto bude slouit co nejdéle bez nějakých závaných potíí a u teď vím, e a bude třeba vůz vyměnit, tak C5 III bude horký kandidát a první auto, na které budu v inzerci koukat. |
| |
| |