robo
|
06.11.2013 20:09 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
po nechutnych skusenostiach s uplne novym fiatom Grande Punto som kupil C4 lider, co bola kozmicka lod vo vybave a spolahlivosti v porovnami s fiatom. Kedze som ho dral uz 5 rok a zacal dochadzat daleko do prace, rozmyslal som co s tym. benzinova c4 1.6 s 5 rychlostnou prevodovkou zrala privela a tocila jak motorka 4000otacok. Ale vsetko si odmakala, 2 kojencov, 2 kociky, a kedze sa na nej takmer po 85tisic nic nepokazilo, a doma pribudla aj nakupna taska C3, zacal som poskulovat po c5. Kedysi to bolo auto financne nedostupne pre mna. lenze kriza dorazila aj na PSA a zacali akcie a odkupne bonusy a bolo rozhodnute. Potreboval som proste auto ktore malo zere, je velke a tazke ako tank [ked rano chodia na dialnici polske kamiony medzi ciarami, neni mi vsetko jedno] a komfortne na dlhe trasy. A zere malo. toto vsetko som premietol do c5. A jedneho dna s takmer slzami som nechal c4 u predajcu a domov odchadzal na vysnivanom diesle.
Po 10tisic km mozem povedat ze takmer vsetko vymenovane vyslo. a dufam ze ju budem mat veelmi dlho.
takychto aut novych sa preda tak 15 za mesiac tak sme tak trocha exoti. Kazdy kto to auto videl bol prekvapeni co je to za citroen Jasne kritika pribudne inokedy |
| |
| |