Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
Ladman
06.11.2013 19:23 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
Tak já se v podstatě vždy rozhodoval jen mezi koncernovými (PSA) auty. Začínal jsem se škodovkou stovkou, tehdy to byla ekonomická nutnost (od té doby mám averzi ke všem škodovkám až do současnosti). Před nějakými 17-ti lety jsem stál před volbou, XM nebo Peugeot 405? Jelikož mne hodně lidí od XM odrazovalo, vyhrál Peugeot. Pak jsem měl pár let Tempru, což byla taková znouzectnost (druhé a jsem pevně přesvědčen, že poslední auto, které nepocházelo z PSA). Pak jsem volil mezi Xantií a 406-kou (facelift), vyhrál Peugeot, přece jen se mi líbil trochu víc. Máme ho dodnes, absolvovali jsme s ním 3x Bulharsko, teď s ním jezdí manželka. A X7? Od chvíle, kdy jsem ho prvně uviděl, jsem ho chtěl. To auto je srdeční záležitost, prostě pecka. Jsem maximálně spokojenej, snad jen kdyby moje motorizace měla i šestý převodový stupeň (hlavně na dálnici to pak zbytečně žere). Jinak auto splňuje vše co od něj očekávám, tedy komfort, bezpečnost a jízdní vlastnosti.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator