Rio11
|
06.11.2013 18:54 -
Re: LPG - pre a proti
|
|

|
jruze napsal(a): Bezva nápad - a mi propadne STK a zastaví mne policajti tak jim řeknu e si auto servisuji sám a e je v pořádku páč na to mám i kvalifikaci tak co bych lezl na STK - určo to pochopí  a to e to po tobě nechtějí na STK a popř. to má propadlé je čistě tvůj problém(za to si zodpovídá ty) a pokud nemá platné doklady tek speciálně u LPG dostane okamitě obecné ohroení a noty do úschovy 
To platí i bez LPG ale u něj jdou na horní sazbu.
Koukám, e si zase nedočetl můj příspěvek do konce, nebo si ho totálně nepochopil. Nikde jsem nenapsal, e nemám pravidelné prohlídky od autorizovaných servisů tedy revize, Napsal jsem jen , e si auto kontroluji sám kadé tři měsíce, mám na to trochu vybavení abych to mohl udělat. Proč po mě na STK nechtějí ádné doklady k LPG kromě ivotnosti nádre , to netuím, nejsem expert na STK, prostě to po mě nechtěli. Obecného ohroení se nebojím, znám stovky aut na LPG které nemají ádné kontroly, a nikdo je nekontroluje. U benzínového auta také nedělá revize, jen STK a přitom benzínové páry dokáou bouchnout a hořet jako plyn. Plná nádr benzínu kdy hoří tak je to masakr. A podle tvého posledního příspěvku usuzuji, e mít vichni lidé názory jako ty, tak jezdíme jetě na koních. Trocha důvěry v nové technologie by nekodila. |
| |
| |