Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
Delict
06.11.2013 17:11 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
..Ono je rozdiel kupit zakladnu c5 alebo c5 v horšom stave / bez vybavy / s podozrivou historiou alebo nezaujimavu ..a kupit nablyskaneho postaraneho tátoša v plnke.. ja som tú moju hladal 5 týždnov, a stála 3300€ v prepočte asi 85 200kč.. ale viem že je ako z linky a bude dlho slúži..
Adekvatne vozidla su pre mna len mercedes a jaguar..

Tvrdší podvozok.. s hydrou jazdím už 10 rokov.. od BX cez XM a Xantiu až po C5.. a športové výkony im teda nerobia problém, problém s tým majú len vodiči ktorých vystraší akýkolvek náklon , tam kde audiny brzdia na 30km/h tak tam ja môžem 100, lebo viem že mi ten podvozok nevyskoči/nestratí kontakt s vozovkou..
Velmi vela som sa s hydrou naučil za mlada (a za blba ) ked som testoval BX 1.9 16V na 230 km/h ..1000kg na 160 koní ,z 0-100 za 7,5s..a to bol rocnik 1988.. a bez turba, najdi mi vykonnejsi motor v tomto obsahu a v tej dobe..je mi trochu luto ze citron prestal robi ostrejšie verzie GTi..už ich robí len peugeot

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator