| |  |
Stirius
|
30.10.2013 00:37 -
Re: Ztrata vykonu / C5 I 3.0 V6
|
|

|
Ad Darja, ne, kde je ta "sranda", kterou tou srajdou mám vyčistit. Zase tak tupý nejsem . Popisovalas to částečně, ale nějaký obrázek nebo něco, co tím mám profouknout, by bodlo.
Optimálně viz tvůj post:
- Pokud ti to prská do sání moc oleje, závadu bych viděla v odvětrávání ventildeklů (napravo z kadého z vendildeklů jde hadice, spojuje se a jde zespodu k váze vzduchu).
Odvětrávání ventildeklů - ok, hadice asi najdu, pokud jdou do váhy. Tyto hadice pročistit?
Mezi těma hadicema je odlučovač oleje, to můe být problém číslo 1.
Odlučovač oleje - hm, tento pročistit? Jak vypadá?
Nebo ti podfoukávaj krouky, je ten motor u trochu vydejchanej, a prostě to fičí do sání a odlučovač je ok, problém číslo 2.
Pokud podfoukávají krouky, jak říká, je to na servis, ok neřeím aktuálně, i kdy opět netuím, kde to je.
Ad Han
Teď mi motor nechcípl, ale co vím, tak jsem nic neslyel, prostě po nastartování byly otáčky nahorů, pak dolů, kyt a hotovo. Při jízdě ádné pískání, nic, ani při akceleraci. Vechno bylo dnes a na to kubání ok. A kdy to hodí ten gearbox, tak si to hodí prostě jen tak, bez nějakého viditelného, slyitelného efektu. Má přeřadit, nepřeřadí, hodí chybu.
Psal jsem to u několikrát, do aut vidím jak prase do tvorby chleba. Můu to rozrýpat, sepsat a dát dohromady, kdy mám návod a tuím, co dělám, případně někoho na telefonu. Ale netuím, co se jak jmenuje, kam se to dává a co to dělá. Chtějte po mně rozvrtat počítač, nainstalovat software, hardware, nebo trní analýzy zahraničních trhů, ale auta jsou radost, nutnost, starost, nezbytnost .
A mimochodem, jak se má C5 auto normálně chovat, pokud stojíte, dupnete na plyn a chcete odrazit rychle pryč? Má být reakce rychlá, kdy si hned zařadí a vyjede? Já to radi u ani nezkouím, protoe jednou jsem to zkusil jak jsem spěchal a bylo to, jak kdyby si chtěl hrábnout na benál, nenael, zdechl, hodil chybu gearboxu a sbohem. Co bylo taky v době, kdy se to začalo celé sypat...
Edit: teď ráno u byla docela zima, take po nastartování, otáčky nad 1k, potom hned dolů a do nuly a zdechlo to. |
| |
| |
|
|