Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
vilous
26.10.2013 19:17 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
C5vyskov- řekni jasně, co jsi chtěl povědět. Já to nechápu. Co jsem pochopil, že si lidi nemají kupovat ojetiny a místo toho jen nové třeba nižší výbavy nebo třídy. A proč? Je to každého svobodná vůle a jeho rozhodnutí podle finančních možností.

Já jsem si prohlédl tvoje příspěvky a kážeš vodu a piješ víno. Koupil jsi (asi) jetinu, nemᚠvyplněný profil. Koupil jsi nejblbější motorizaci a auto asi děsný střep. Za necelé dva roky jsi dal dalších 150 000, což je podle mého odhadu více než za kolik jsi auto koupil.
Nikdo ti to nepřeje, ale zobecňováním tady předvádíš šílené propočty nákladů. Já jsem za 35 let nedělal u žádného auta generálku motoru...
Navíc píšeš dnes výše, že jetina za 270 000 je moc drahá a o 100 000 méně by byla rozumná. Ale obdobná základní konfigurace X7 s 1,6 HDi motorem za ty peníze je. Kdo chce jetinu za 270, tak obvykle chce zcela jinou konfiguraci, která v žádném případě není nová za 540.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator