Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
c5vyskov
26.10.2013 18:23 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Za?iato?n?k
jruze napsal(a):
Je zajímavé že příplatky jsou cenově za 1/2 až 1/3 než co prodávají když si to u nich objednᚠ- třeba u navi (komplet)za jejich příplatek nekoupíš od nich ani displej

No a pak si vem, že se ti cokoliv podělá a musíš to platit... I kosmetické věci, různé okrasné lišty, čalounění, to všechno stojí tisíce. A u auta za 300 tisíc by mi vadil kdejaký škrábaneček, chtěl bych ho prostě mít pěkné. Osobně mám auto po 100tis. vzhledově ve stejném stavu, jak jsem ho koupil. Což určitě neplatilo u předchozího majitele - prostě plno lidí bere auto jako spotřebák, zvl᚝ ti, co ho prodávají po 3 letech. Určitě se dá najít i vzhledově nedotčené auto, ale pak k ceně ojetiny připočtěte čas a nervy se sháněním...
K tomu poskládání auta z ND jsem četl, že blbá oktávka by vyšla asi na milion nebo dva, v základu Koncernisti mají aspoň výhodu, že plno dílů můžou koupit v druhovýrobě, i různé ty kosmetické záležitosti. U Citroenu tohle nehrozí.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator