Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
jruze
26.10.2013 10:44 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
igok napsal(a):
Tak som si podla toho akcioveho letaku pokusil vystavat moje auto, take ktore by mi splnilo moje neskromne poziadavky. Vyslo mi to na 822 900 Kč co je priblizne 32 tis €. Takze opravujem, mam na servis a opravy nie 27 tis ale "len 22 tis €"

Mám biturbo C5II za 72000,-(najeto teď 73000Km) - práci a materiál na opravu nepočítám (většinu jsem měl) nejsem puntičkář,účel a pohodlí +- stejné,výbava dobrá, náklady na udržování a opravy o 70% menší a protože jsem ve věku kdy nepotřebuji někde honit parádu(ani opačné pohlaví) mně toto stačí (pro peníze které mám mám jiné uplatnění) kdybych někdy zbohatnul (hodně zbohatnul) šel bych do 9. - má vše co bych potřeboval jako požadavek na Citroen. To se nikdy nestane takže budu mít to co mám max. C5 III (až jí seženu v dobré výbavě a za podobné peníze za které já kupuji auta. Je rozdíl co se líbí a na co člověk má (včetně následných provozních a servisních nákladů)

Já jsem zainvestoval do pořízení 5. aut ( 45,12,60,72. tisíc) - kdybych je prodal za běžnou cenu tak bych za ně dovedl pořídit DS (za mou nákupní cenu 350,- to DS 4. 120Kw bylo v max výbava,najeto 20t Km,nebourané v plné záruce) a potom bych si drbal hlavu při každé opravě tak proč?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator