jruze
|
26.10.2013 10:44 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
igok napsal(a): Tak som si podla toho akcioveho letaku pokusil vystavat moje auto, take ktore by mi splnilo moje neskromne poziadavky  . Vyslo mi to na 822 900 Kč co je priblizne 32 tis . Takze opravujem, mam na servis a opravy nie 27 tis ale "len 22 tis " 
Mám biturbo C5II za 72000,-(najeto teď 73000Km) - práci a materiál na opravu nepočítám (větinu jsem měl) nejsem puntičkář,účel a pohodlí +- stejné,výbava dobrá, náklady na udrování a opravy o 70% mení a protoe jsem ve věku kdy nepotřebuji někde honit parádu(ani opačné pohlaví) mně toto stačí (pro peníze které mám mám jiné uplatnění) kdybych někdy zbohatnul (hodně zbohatnul) el bych do 9. - má ve co bych potřeboval jako poadavek na Citroen. To se nikdy nestane take budu mít to co mám max. C5 III (a jí seenu v dobré výbavě a za podobné peníze za které já kupuji auta. Je rozdíl co se líbí a na co člověk má (včetně následných provozních a servisních nákladů)
Já jsem zainvestoval do pořízení 5. aut ( 45,12,60,72. tisíc) - kdybych je prodal za běnou cenu tak bych za ně dovedl pořídit DS (za mou nákupní cenu 350,- to DS 4. 120Kw bylo v max výbava,najeto 20t Km,nebourané v plné záruce) a potom bych si drbal hlavu při kadé opravě tak proč? |
| |
| |