Darja
|
26.10.2013 07:23 -
Re: problém s 4hp20
|
|

|
Stirius napsal(a): Pokud bod 1, co s tím udělat? Ten odlučovač jsem viděl, jak jsem to měl otevřené a dle mě tam lo oleje docela dost. Ve váze u klapky jsem měl prakticky malou kalu olejovou. A ta tam zůstává asi pokadé, jak dojedu.
Pokud bod 2, jde o ty krouky nahoře, jak oddělám dekl a je tam to těsnění? Co jsem taky měnil? Co s tím?
tak za prvný, u si fakt zalo téma s názvem "vydejchaná V6 nejede". Sem to nepatří tak úplně, ju? Kluci se tu u kaboní 
Odlučovač se dá jen koupit, já ho nikdy nerozebírala, nevím, co tam je za problém. Měl by tam asi být nějaký zpětný ventil, ten se někdy zasekne a pak to fičí do sání víc, ne by mělo (ale to je praxe u jiných aut, já tohle jetě na ádné V6 nerozebírala).
Za druhý, myslím pístní krouky, nevím, jaky jiný krouky myslí ty, jestli ty myslí gufera ventilů, to by ti motor olej ral.
Furt si neřekl, kolik oleje ti mizí, to je docela důleitý info.
A za druhý, neře NÁSLEDKY, ale ře PŘÍČINY! Kdy vidím, e je váha zasraná od oleje, tak jí jen nevyčistím, ale zapojím závity a řeím, proč se tomu tak stalo. Olej v sání prostě být nemá, tak se mají dostat pouze výpary z klikovky či ventildeklů kvůli zeleným kytkomrdům. Oleje by tam mělo jíd doopravdy minimálně.... já jsem včera jetě koukala na mojí olítanou V6 a já tam mam sice lehoučkej mastnej film, ale já to nikdy nečistila, ani sání, ani hadice, tak to tam u asi za těch 12 let se nastřádalo.
Zkus klapku znovu vyčistit odmaovačem, nech jí vyschnout a vyzkouej to. Moná to jetě přeije a pak se vrhni na pátrání po oleji a zalo si to dalí téma |
| |
| |