Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
HELLMUT
25.10.2013 22:22 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
c5vyskov napsal(a):
Přesně, za 150-170 by se o tom autě dalo uvažovat, být teda nebourané.
Plno lidí žije v minulosti, v tom, že motor dal 500tisíc jako nic, vyměňoval se akorát spotřebák, elektronika veškerá žádná, konstrukce seriózní, jednoduchá. Opravy se daly pořídit za pár korun. To jsou ty doby tebou uváděné vectry... Když felicia stála v základu čtvrt milionu, tak ta vecrta rozhodně smysl měla (a je to auto o 2 třídy výš).
Dnes je za těch 300 podstatně lepší výběr, nehledě na to, že 300tisíc před 10 lety a dnes je úplně jiná hodnota. Kolem 300 pořídíš novou C4 HDI, Golfa, Megana, což jsou auta "jenom" o třídu níž než C5.

Jenom pro zajímavost jsem se teď díval na cenu elektrické ruční brzdy na C5 III: 24000Kč. To už nejsou lanovody po tisícovce jako u C5 I...

No pro mě cokoli co nemá hydru je minimálně o tři třídy níž...A jestli to s tou novou C5 je tak mizerný co se týká údržby,tak to musím ještě koupit jednu stejnou II.co mám a někam ji zahrabat do sena abych v důchodu měl v čem jezdit...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator