|
Stirius napsal(a): Pokud bod 1, co s tím udělat? Ten odlučovač jsem viděl, jak jsem to měl otevřené a dle mě tam lo oleje docela dost. Ve váze u klapky jsem měl prakticky malou kalu olejovou. A ta tam zůstává asi pokadé, jak dojedu.
Pokud bod 2, jde o ty krouky nahoře, jak oddělám dekl a je tam to těsnění? Co jsem taky měnil? Co s tím?
Já si osobně myslím, e je to právě v té váze vzduchu. Počítám, e musí být vdycky troku přiotevřená? Kdy jsem ji měl jak sračku, tak to jelo. A asi se zasírala tím olejem z bodu 1. Jakmile jsem to očistil u Jumepa, tak to jelo krásně čistě, ale jen chvíli. A pak naskakují ty chyby převodovky atd.
Co se mi pak stalo opět, po výměně těsnění, pěkně jsem váhu očistil, kalu oleje utřel. Ale dlouho to asi nevydrelo.
Diag tehdy před půl rokem, ani později chyby neukazovala. Mám tam patný kata, ale to neřeím. Lambdy by měly být ok. Respektive jak jsme to jetě testovali u Jumepa, tak jedna se na diag rozjela později, ale rozjela.
Vidím to na ten bod 1, moná 2. Můe prosím napsat přesněji, co s tím?
Btw. plyn mi najede později, a mám teplý motor, take je moné, e plyn jede v pohodě, protoe u je motor zahřátý a ty problémy nedělá, e...
Díky moc!
...kdy motor chcípne,je slyet jakoby cvaknutí tak sekundu po zastavení motoru,nebo to chvilku syčí? |