Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
jruze
25.10.2013 18:40 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
vilous napsal(a):
c5vyskov - OK, chápu co chceš říci a souhlas. Ale ceny čehokoli v kapitalismu neurčuje užitná hodnota ale ochota kupujícího. Takže i ceny ojetin jsou dány poptávkou po nich.

Ale tvrzení, že kdo má 270 měl by koupit novou nižší třídu - no tak to je absolutně subjektivní. Já jsem 1995 dojížděl favorita a lidmi s podobným názorem jako C5vyskov jsem byl tlačen do nové felicie. Kvůli rozrůstání rodiny jsem risknul hódně jetou vectru a bylo to přistání do jiného světa. Od té doby jsem nikdy koupě ojetiny, na kterou novou bych neměl, nelitoval.

Již jsem tu dávno psal, že nejbohatší člověk je ten, kdo dá čtvrt mega za novou fábii. Kdo jiný než bohatý člověk si může dovolit dát takovou sumu za takovou protihodnotu.

Mám takového kolegu v práci, tak jsem ho předminulý týden posadil k sobě a projeli jsme se (a to jen po městě!). Když jsem na konci vypnul motor, tak slepě zíral před sebe a nemohl promluvit. No a i proto si to přece kupujeme - převádět se v krásném autě

No a nové auto = klídek? Zásadní omyl. Graf poruchovosti jakékoli techniky má tvar vany a tedy nejvíce kiksů je na počátku. Pokryje to záruka, ale čas a nervy... Navíc tvůrčí invence konstruktérů je nekonečná a vždy tam dají několik zoufalostí. U ojetiny je to již vychytáno, popsáno na podobných fórech, chytli se třetí výrobci a tedy v principu jde vývoj kiksů zhruba očekávat. Naše tři firemní C5 III 2009 vyjely nové z autoservisu přes ulici k pumpě a ani jedno už nešlo nastartovat. Musel se poladit SW.

S tím souhlasím,ale ve 270. je C5 III před velkým servisem a ten je narozdíl od C5 II sakra dražší a v mnou uvedeném případě by se měla cena pohybovat tak o 100. níže.(sám jsem trochu uvažoval o jedné - byla kleplá,neopravená,v lepší výbavě,stejně stará a předpokládám nestočená, s menším nájezdem a měla xenony(cena lamp je 70000,-) oprava tak 30000,- bez práce cena byla 120. - to bych pochopil.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator