Stirius
|
25.10.2013 10:32 -
Re: problém s 4hp20
|
|

|
Spí motor. Jak říkám, ráno startnu, často to rovnou chcípne. Potom kdy jedu, tak se mi dřív stávalo (před výměnou těsnění), e motor fakt kopal jak blázen, třeba jsem dal zpátečnu, stál na brzdě a motor mi chtěl vykopnout "nohu" ven, jak cukal.
Teď to tak íleně nekope, ale pořád je to takové nečisté, neplynulé ráno. A při rozjídění třeba musím lehce nahodit plyn a čekat, a chytne a zjistí, e má jet. Není to hned. Kdysi jsem spěchal a ohulil to hned na začátku a motor chcípl, hodil chybu a odmítal spolupracovat. Take u jedu vdycky po nastartování opatrně.
A teď to jede tak, e i při skoro plném plynu a studeném motoru to vynechává a nemá čistý chod. Opraví se to buď, jak se zahřeje, nebo jetě kdy přepne na plyn, tam je to taky plynulejí. Ale obecně má s něčím problém a blokne se a nechce mi pak řadit a hodí se nouzák. Nevím no
Napadá mě, jestli není průser s klapkou nebo kdy jsem čistil nějakou tou sračkou celé sání. Protoe předtím jsem byl u Jumepa, jelo ve ok. Tam se očistila klapka, pak jsem to doma jetě prostříkl a od té doby problémy. Tak jestli není patně klapka nebo olej, jak se dostává do sání? Ale zase bílý kouř mi z auta nejde... |
| |
| |